Okan Buruk'tan, Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi açıklaması!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 3. maçında evinde Bayern Münih'i konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GalatasarayUEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3'üncü maçında yarın Bayern Münih'i konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde saat 19.45'te başlayacak karşılaşmada İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak. Karşılaşma öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

''KAZANIRSAK BİZİM İÇİN MUHTEŞEM BİR ŞEY''

Yarın grup için önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizen Buruk, "Hedefimiz maç maç gitmek. Bu maç da onlardan biri. 4 puanla çıkıyoruz. Amacımız bu puanı yükseltmek. Kendi saha avantajımızı kullanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği lig ya da Şampiyonlar Ligi fark etmeksizin hiç değişmiyor. İnşallah onlar da yarın görevini en iyi şekilde yapacaktır. Amacımız iyi futbol oynamak. Kazanırsak bizim için muhteşem bir şey. Rakibimizin de ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Uzun zamandır grup aşamasında puan kaybetmediler. İnşallah yarın bizim için güzel ve unutulmaz bir gece olur" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN BİZİM ONLARI YENEBİLECEĞİMİZE İNANMASI GÜZEL"

Galatasaray'ın yerinin her zaman Şampiyonlar Ligi olduğunu aktaran Buruk, "Burada olmak, bize gurur veriyor. Taraftarımızın yüzünde bu mutluluğu görmek bizi sevindiriyor. Kazanacak takımlar arasında en favori iki takımdan birisiyle oynayacağız. O yüzden ne kadar iyi takıma karşı oynasak da Türkiye'nin bizim onları yenebileceğimize inanması güzel. Bunu tekrar yaşamak, bizim için çok değerli. Bu maddi ve manevi anlamda çok önemli. Galatasaray'ın hedeflerinin yukarıya gittiğini görüyoruz. Kötü giden sezonun ardından Galatasaray'ın hak ettiği yerde olduğu bir durum var. Bizim hak ettiğimiz yer burası" şeklinde konuştu.

"ICARDI ANTRENMANA ÇIKACAK, KARARI YARIN VERECEĞİZ"

Mauro Icardi'nin yarınki maça hazır olup olmayacağı yönünde gelen bir soruya ise Buruk, "Mauro antrenmana çıkacak. Değerlendirme yapacağız. Yarın da onunla ilgili tam kararı vereceğiz" şeklinde cevap verdi.

Okan Buruk'tan, Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi açıklaması! ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.