Okan Buruk'tan 12.4 milyon euroluk plan! Kopenhag'ı işte böyle yıkacak

Şampiyonlar Ligi'nde 12.4 milyon euroluk 'tamam mı, devam mı?' maçına çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Kopenhag'ı imha planını hazırladı.

Ligde Adana Demirspor'u mağlup eden ve derbi haftasında keyfine bakan Galatasaray'ı aklı Şampiyonlar Ligi'nde salı günü onayacağı Kopenhag maçında.

Teknik direktör Okan Buruk, Adana Demirspor kadrosunu bile o maçı düşünerek hazırladı. Rakip analizlerine devam eden Buruk, kazanması durumunda 12,4 milyon avroluk gelir getirecek maça öyle bir hazırlanıyor ki belki de kariyerinin en önemli finallerinden birine çalışıyor.

KANAT BİNDİRMELERİ

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde rakiplere ön alan baskısı uygulayarak buralara gelen sarı kırmızılılar, Kopenhag mücadelesinde de aynı taktiği hatta daha sertini düşünüyor. Orta alanı güçlü tutmak isteyen Buruk, Icardi'den başlayan yoğun pres yaptırmayı düşünüyor. Kazanılan toplarla da hızlı kanat bindirmeleri düşünen Buruk için Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey bu anlamda büyük önem arz ediyor. Adana Demir'e karşı dinlendirilen Zaha'nın da bitirici vuruşlarına güveniyor.

GARANTİ PAS

Cimbom'da Okan Buruk, hücum hattına baskı konusunda talimat verirken savunmayı da garantiye almak niyetinde. Başarılı teknik adam rakibin benzer taktikle karşılık verme ihtimaline karşı defans oyuncularından riske girmeden garanti paslarla çıkmalarını istiyor.

(Türkiye Gazetesi)

Okan Buruk'tan 12.4 milyon euroluk plan! Kopenhag'ı işte böyle yıkacak ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.