Okan Buruk resmen açıkladı! Mauro Icardi'nin son durumu

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve Kaan Ayhan, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Bayern Münih maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Mauro Icardi'nin son durumu hakkında da son gelişmeleri aktardı.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve Milli futbolcu Kaan Ayhan, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Bayern Münih maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, sakatlığı bulunan Mauro Icardi'nin son durumu hakkında da konuştu.

Bayern Münih mücadelesine ilişkin konuşan Okan Buruk, "Grup için önemli karşılaşma. Hedefimiz maç maç gitmek. Bu maç da onlardan biri. 4 puanla çıkıyoruz bu maça Amacımız bunu yükseltmek. Taraftarımızın önünde oynuyoruz. Amacımız iyi Futbol. Kendi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz en yüksek puanı alabilmek. Rakibimizin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Kaliteli ve tecrübeli bir takıma sahibiz. Bayern Münih'ten alınacak her puan ekstra puan olacak bizim için. İki maçtan toplayacağımız puanlar ekstra olacak. Maç maç gideceğiz. Çıkıp bu maçı oynayıp taraftarımızın desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

"Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz"

Kaan Ayhan ise karşılaşmaya ilişkin şunları söyledi, "Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde kolay bir maç olmadığını düşünüyorum. Yarın da her zamanki motivasyonla maça çıkmayı düşünüyoruz. Bayern Münih'in küçük hataları hemen cezalandıran bir takım olduğunu biliyoruz. Elimizden geldiği kadar iyi bir performansla taraftarımızın önünde oynamak istiyoruz."

"Tam kararımızı vereceğiz"

Okan Buruk, sakatlığı bulunan Mauro Icardi'nin durumuyla ilgili, "Birazdan antrenmana çıkacağız. Ondan önce tekrar bir değerlendirme yapacağız. Yarın için de tam kararımızı vereceğiz." açıklamasında bulundu.

"Türkiye'nin Bayern Münih'i yenebileceğimize inanması güzel"

Okan Buruk: "Burada olmak bize heyecan, gururu ve mutluluk veriyor. Taraftarın yeniden heyecanlanması, bizi daha da mutlu ediyor. Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak ikinci favori takımla oynuyoruz. Türkiye'nin Bayern Münih'i yenebileceğimize inanması güzel. Galatasaray hak ettiği yerde. Ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı şekilde devam ediyor."

"Yenilerin katkısı var"

"Takıma yeni gelenler katkı vermiyor diye bir şey yok. Gelen oyuncular da destek veriyor. Zaha'nın Manchester ve Ankaragücü maçında yaptıkları. Tete'nin yaptıkları. Kaan'ın yaptıkları. Sadece Ndombele üzerinden gitmeyin. Onu da oynattık ayrıca. Bize yüzde 50 ile geldi. Yenilerin takıma katkısı var."

Abdülkerim ve Nelsson açıklaması

"Abdülkerim Bardakçı sol bek oynamaktan mutlu değil ama oynadığında da çok iyi işler yaptı. Asıl yeri stoper, orada kendini daha mutlu hissediyor. Bizim için alternatif. Nelsson ile dün konuştuk. Oynamadığı için mutsuz. Onun bölgesinde oynayan ve formda oyuncu var. Zamanı geldiğinde oynayacak. Bu takımda herkes oynayacak. Bizim en önemli isimlerimizden biri Victor. Oynamadığı için üzüntü yaşıyor ama çalışmasına devam ediyor. Birçok oyuncu kötü olduğu için oynamıyor gibi bir durum yok. Yerlerine oynayanlar iyi performans veriyor ve kazanıyoruz. Empati yaptığımda, oynamamak üzücü."

"Bayern Münih maçını kazanmayı hayal ediyoruz, hedefimiz gruptan çıkmak"

"Bayern Münih maçını kazanabileceğimizi hayal ediyoruz. Korkmadan sahada olmamız gerekiyor. En iyimizi ortaya çıkaracağız, inşallah her şey istediğimiz gibi gider. Üzerimizde her hafta baskı var. Her maçı kazanmak durumundayız. Bu baskı bizi dinamik tutuyor. Kafa olarak maçlara hazır olmamızı sağlıyor. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun hak ettiği yer burası. Tüm takımlarımız inşallah başarılı olur. Tekrar insanların akıllarına Galatasaray'ın oyununu, başarısını sokabilmek için uğraşıyoruz. Dünya'ya bunu göstermek istiyoruz."

Okan Buruk resmen açıkladı! Mauro Icardi'nin son durumu ile ilgili etiketler Okan Buruk Kaan Ayhan Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.