Okan Buruk: Bugün attığı goller kalitesini ortaya çıkardı

Okan Buruk: "Üzücü oldu bizim için ama ortaya koyduğumuz mücadele gurur verici. İlk maçtan beri bunları yaşadık. Maçlara iyi başlayamadık. İlk Leipzig maçı, Manchester deplasmanı, bu maç... Hep sonrada toparladık. Bunun bir sonucu olarak da gruptan çıkamadık."

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, 90+2'de gelen golle 3-4 kaybedilen RB Leipzig maçının ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, "Kaybettiğimiz için üzgünüz ama ben oyuncularımın 2. yarıdaki performansından memnunum. Hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi macerası 5. haftada sona eren Buruk, şunları söyledi:

"Süper Lig ile Premier Lig ve Bundesliga'yı tempo olarak karşılaştırıyoruz, Şampiyonlar Ligi'nde de yüksektir ve biz bu tempolara çıktık. Geri dönmeyi başardık ama rakip gerçekten çok etkili silahlara sahip. Üzücü oldu bizim için ama ortaya koyduğumuz mücadele gurur verici. İlk maçtan beri bunları yaşadık. Maçlara iyi başlayamadık. İlk Leipzig maçı, Manchester deplasmanı, bu maç... Hep sonrada toparladık. Bunun bir sonucu olarak da gruptan çıkamadık."

Buruk, İrfan Can Kahveci'yle ilgili bir soruya ise "Bugünkü maç onun çok önemliydi. Hatta Şampiyonlar Ligi onun çok önemliydi. Avrupa'nın üst düzey takımlarında oynamak istiyorsa bu arenada etkili performans sergilemesi gerektiğini biz ona söylüyoruz hep. Bugün attığı goller kalitesini ortaya çıkardı. Oyunun iki tarafında da çok iyi oynadı. Onun değerini ortaya çıkaracak güzel bir performanstı. Demba Ba'yla da konuştuk hatta. Dünyanın futbolunda önemli bir yerde olabileceğini gösterdi. Ama maç maç veya bölüm bölüm değil. Sürekli bunu sürdürmeli" cevabını verdi. 

Okan Buruk: Bugün attığı goller kalitesini ortaya çıkardı ile ilgili etiketler Okan Buruk Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi rb leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.