Okan Buruk hedefi koydu: Avrupa Ligi'ni kazanmak istiyoruz!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktör Okan Buruk, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup oldu.

Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktör Okan Buruk, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

''TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞEN SALDIRIYI KINAYARAK BAŞLAMAK İSTİYORUM''

''Birincisi Türkiye'de gerçekleşen saldırıyı kınayarak başlamak istiyorum. Ülke futbolu için dönüm noktası olmasını diliyorum. İnşallah adımlar atılır. Halil Umut Meler'e ve hakem camiasına geçmiş olsun."

"KAZANAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ"

"Kaybetmek istemiyorduk. 2 seçeneğimiz vardı. Kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek ya da diğer maça göre Avrupa Ligi'nde devam etmek. Oyun beklediğimiz gibi oldu. Maça başlarken kanat oyuncularına büyük iş düşüyordu. Merkezi kapatıyorlardı. Burada daha çok üretmek istiyorduk ama ilk yarıda çok net pozisyon üretemedik. İkinci yarıda daha çok ürettik. Ziyech ve Mertens'in oyuna almak istiyorduk. Hücumda bize enerji getirecek oyuncular kenara geldiği anda gol yedik. Daha sonra Bakambu ile iki forvete döndük. Belki birinci golü bulsak, ikinci golü de bulabilirdik. Çok fazla orta yaptık ama forvetlerimizi buluşturamadık. Net kurtarışlar, çizgiden çıkan toplar oldu. Kazanamadığımız için üzgünüz."

"HEDEFİMİZ UEFA AVRUPA LİGİ'Nİ KAZANMAK"

"Bundan sonraki hedefimiz Avrupa Ligi. Yeni bir hedef bizi bekliyor. Galatasaray'ın kupa kazanabileceği yeni bir yol. Bundan sonraki hedefimiz kupayı kazanmak."

 

Okan Buruk hedefi koydu: Avrupa Ligi'ni kazanmak istiyoruz! ile ilgili etiketler Kopenhag Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.