Okan Buruk Beşiktaş derbisini kazanırsa Fatih Terim'i yakalayacak

Galatasaray'ın başında şampiyonluk kazanan Okan Buruk, rekorları kırmaya devam ediyor. Başarılı çalıştırıcı yarınki derbide Beşiktaş'ı devirmesi halinde Fatih Terim'in başarısını yakalayacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçen sezon takımı şampiyonluğa götürdüğü süreçte iç sahadaki derbi galibiyetleri ile öne çıkmıştı.

50 yaşındaki çalıştırıcı, bu sezon da Trabzonspor mücadelesi ile büyük maçlardaki etkisine devam ederken Fatih Terim'i yakalamak için de yarın kulübede olacak.

Sarı-kırmızılı takımın başında iç sahada çıktığı F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor (2) müsabakalarından galibiyetle ayrılan Buruk, cumartesi günü de kazanırsa Fatih Terim'in ardından iç sahada üst üste 5 derbi kazanan ikinci teknik direktör olacak. 

Okan Buruk Beşiktaş derbisini kazanırsa Fatih Terim'i yakalayacak ile ilgili etiketler Okan Buruk Fatih Terim Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.