Okan Buruk Beşiktaş derbisi öncesi takımı ateşleyecek bir konuşma yaptı

Beşiktaş ile yarın derbide kozlarını paylaşayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımıyla özel bir konuşma yaptı. Önce Avrupa Ligi'nde Prag'a ardından kupada Karagümrük'e yenilerek elenen Galatasaray'da Okan Buruk takımı motive etmeye çalıştı.

Bir hafta içerisinde önce Avrupa'ya, ardından Türkiye Kupası'na veda eden Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Ancak sarı-kırmızılı takımın bu üzüntüyü sürdürmek için çok vakti yok. Çünkü sırada, ligdeki şampiyonluk yarışına doğrudan etki edecek olan bir derbi mücadelesi var.

Cim Bom, dinlenmeye zaman bulamadan, yarın akşam Dolmabahçe'de Beşiktaş'la kozlarını paylaşacak. Yıllardır deplasmanda Kartal'a karşı şansı tutmayan Galatasaray'ın bu kez tek bir puan kaybına dahi tahammülü yok. Teknik patron Okan Buruk da işte bu nedenle bir yandan oyuncularına sitemini dile getirirken, diğer taraftan onları derbiye motive etmeye çabalıyor.

"HEP BERABER TELAFİ EDELİM"

Takımıyla yaptığı kısa toplantıda, üst üste yaşadığı hayal kırıklığını anlatan 50 yaşındaki çalıştırıcı, "Çok yoğun bir fikstürden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Bu süreçte tüm arkadaşlarımıza forma vermeye çalıştım. Özellikle de daha az süre alanların kupada kendilerini göstermelerini istemiştim. Size verilen şansları daha iyi kullanmanızı beklerdim. Ama hâlâ önümüzde bir fırsat var. Kazanılacak bir Süper Kupa ile lig şampiyonluğu var. Bu açıdan Beşiktaş deplasmanı bizim için çok önemli. Rakibimiz de kazanarak gidiyor. Hep beraber Beşiktaş deplasmanında son başarısızlığımızı telafi edelim ve liderlikteki yerimizi koruyalım" dedi.

(Fanatik)

Okan Buruk Beşiktaş derbisi öncesi takımı ateşleyecek bir konuşma yaptı ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.