Okan Bayülgen'in gözlerden uzakta büyüttüğü kızı İstanbul Bayülgen'in son hali ortaya çıktı

58 yaşındaki şovmen, oyuncu, tiyatro ve klip yönetmeni, yapımcı, seslendirme sanatçısı Okan Beyülgen'in 42 yaşındaki reklamcı Şirin Ediger ile evliliğinden dünyaya gelen ve gözlerden uzakta büyüttüğü kızı İstanbul uzun zaman sonra ortaya çıktı. 2009 doğumlu olan İstanbul Bayülgen'in boyunun babasının boyuna yetiştiği görüldü.

İlk evliliğini 1996–1998 yılları arasında oyuncu Zeyno Günenç ile yapan ünlü şovmen Okan Bayülgen ikinci evliliğini ise 2008 yılında reklamcı Şirin Ediger ile gerçekleştirmişti. Okan Bayülgen ile Şirin Ediger 2009 yılının Eylül ayında kızları İstanbul'u kucaklarına alarak anne - baba olmanın sevincini yaşamışlardı. Okan Bayülgen ve Şirin Ediger'in 6 yıllık evliliği 2014'te Adalar Adliyesi'nde anlaşmalı olarak sonlandırmışlardı. Eski eşlerin gözlerden uzakta büyüttükleri 12 yaşındaki kızları İstanbul Bayülgen kocaman oldu.

 KIZI BOYUNA YETİŞTİ


Okan Bayülgen, önceki gün kızı İstanbul ile City’s Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. 12 yaşındaki İstanbul'un boyunun neredeyse babasının boyuna yetiştiği görüldü. İstanbul babasıyla birlikte mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Baba-kız daha sonra araçlarına binerek AVM’den ayrıldı. Ediger ile 2014 yılında ayrılan Bayülgen'in kızı İstanbul, annesiyle beraber yaşıyor.

okan-bayulgen-istanbul-bayulgen


Öte yandan geçtiğimiz yıl bıyık bırakıp imaj değiştiren Bayülgen'in, yeni oyunu için bıyıklarını kestiği görüldü.

 

Okan Bayülgen'in gözlerden uzakta büyüttüğü kızı İstanbul Bayülgen'in son hali ortaya çıktı ile ilgili etiketler Okan Bayülgen Şirin Ediger İstanbul Bayülgen
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.