Okan Bayülgen'e mahkemeden kötü haber! Eski şoförünün açtığı davayı kaybetti

57 yaşındaki sunucu, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Okan Bayülgen'in 6 yıl boyunca özel şoförlüğünü yapan Burhan Akdeniz, haksız yere işten çıkarıldığını iddia ederek patronuna dava açmıştı. Burhan Akdeniz, eski patronu olan ünlü televizyoncuya açtığı dava sonuçlandı.

2012-2018 yılları arasında Okan Bayülgen, eski eşi Şirin Ediger ve kızları İstanbul Bayülgen'in özel şoförlüğünü yapan Burhan Akdeniz, haksız yere işten çıkarıldığı öne sürerek ünlü şovmene dava açmıştı. Burhan Akdeniz, davayı açmadan önce ihtiyari ve zorunlu arabuluculuk başvurusu yaptı. Arabuluculuk görüşmelerine gelmeyen Bayülgen, iki görüşmeye de katılmadı. Ardından davacı Akdeniz, olayı yeniden yargıya taşıdı.

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre; Burhan Akdeniz, Bayülgen'in işini sonlandırmasından sonra kendisine ödenen 10 bin TL'yi kabul etmeyip, avukatıyla beraber soluğu mahkemede aldı.


İŞTEN İHBARSIZ VE TAZMİNATSIZ ÇIKARILDI

Okan Bayülgen'in işlerinin küçülmeye gittiği gerekçesiyle işten ihbarsız ve tazminatsız çıkarıldığını ifade eden Akdeniz, ünlü şovmen hakkında başlattığı hukuki süreci kazandı.


OKAN BAYÜLGEN DAVAYI KAYBETTİ

Yaklaşık 3 yıl süren ve yerel mahkemede davayı kaybeden Bayülgen, süreci istinaf mahkemesine taşıdı. Ancak Bayülgen cephesi ardından geri adım atarak, süreci uzatmaktan vazgeçti.

ESKİ ÇALIŞANINA TAZMİNAT ÖDEYECEK

Mahkeme, Okan Bayülgen'in 88 bin 584 TL'lik tazminatı 6 yıllık faiziyle ödemesine hükmetti. Ünlü şovmen, çıkan karar sonrasında eski çalışanına tazminatını ödedi.

Okan Bayülgen'e mahkemeden kötü haber! Eski şoförünün açtığı davayı kaybetti

Okan Bayülgen ile Şirin Ediger, 31 Aralık 2008’de Roma’daki Türk Büyükelçiliği’nde evlenmişti. 12 yaşında bir kız çocukları bulunan ikili, 2014'te yollarını ayırmıştı.

 

Okan Bayülgen'e mahkemeden kötü haber! Eski şoförünün açtığı davayı kaybetti ile ilgili etiketler Okan Bayülgen dava mahkeme Şirin Ediger Burhan Akdeniz nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.