Okan Bayülgen'den Buket Aydın'a transfer teklifi!

Okan Bayülgen, TV 100'de yayınlanan Uykusuzlar Kulübü isimli programında konuk ettiği gazeteci Buket Aydın'a transfer teklifinde bulundu.

TV 100 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Okan Bayülgen'in üstlendiği Uykusuzlar Kulübü isimli programa 21 Aralık gecesi, Buket Aydın, Oğuzhan, Uğur, Ceren Taşçı, Ferdi Sancar, Hera, Barış Zümrüt, Emre Büyüksoy, Şenol Kara, Kenan Korkmaz, Edip Tutal, Murat Yatman ve Op. Dr. Nuh Gümüştekin konuk oldu.

BAYÜLGEN'DEN AYDIN'A TRANSFER TEKLİFİ

Kanal D Ana Haber Bülteni'nin yanında bir dönem CNN Türk ekranlarında yayınlanan '40' isimli programın da sunuculuğunu üstlenen Buket Aydın, Okan Bayülgen'in sorularını yanıtladı.

Bayülgen'in kendisine yönelttiği, ''40 programını bizde yapar mısın? Patronla konuştum gelmeden önce...'' sorusuna Aydın, ''2019 benim için hem iyi hem kötü geçti. Beni çok seven de var sevmeyen de var. Ama günün sonunda herkes 40'ı sevdi. Bana uydu bi şekilde. 40'ın devam etmesi gerektiğini ben de düşünüyorum. Uygun bir platform olursa neden olmasın'' diyerek yanıt verdi. 

Okan Bayülgen'den Buket Aydın'a transfer teklifi!

Okan Bayülgen'den Buket Aydın'a transfer teklifi! ile ilgili etiketler Okan Bayülgen CNN Türk Buket Aydın Transfer TV 100
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.