Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu! Apar topar hastaneye kaldırıldı

58 yaşındaki ünlü televizyoncu Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu. Selçuk Yöntem ve Özlem Öçalmaz ile başrollerini paylaştığı 'Amadeus' adlı tiyatro oyunu öncesi kalp spazmı geçiren Okan Bayülgen apar topar hastaneye kaldırıldı. Okan Bayülgen'in sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. İşte kalp spazmı geçiren ünlü sanatçının son sağlık durumu...

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin eşsiz hikayesini anlatan ve başrollerinde Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın yer aldığı Amadeus adlı tiyatro oyunu, Okan Baygülgen'in sağlık sorunları nedeniyle ileri tarihe ertelendi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; 58 yaşındaki oyuncu, seslendirme sanatçısı, yapımcı ve şovmen Okan Bayülgen kadrosunda yer aldığı “Amadeus” adlı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlandı. Apar topar hastaneye kaldırılan Okan Bayülgen’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu! Apar topar hastaneye kaldırıldı


SAHNE ÖNCESİ KALP SPAZMI GEÇİRDİ

Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta sahne öncesi kalp spazmı geçirdi. Bayülgen hemen hastaneye götürülürken oyun başka bir tarihe ertelendi. Yapılan tetkiklerin ardından korkulacak bir sağlık sorunu olmadığı belirtilen Bayülgen evinde bir gün dinlendikten sonra yeniden çalışmaya başladı.

 

Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu! Apar topar hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Okan Bayülgen amadeus kalp spazmı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.