Okan Bayülgen fenomenleri yerin dibine soktu! "Hepsi çöp, hepsi zavallı"

Sunucu Okan Bayülgen, Buket Aydın'ın sunduğu Tarafını Seç adlı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal medya fenomenlerini yerden yere vuran Bayülgen, "hepsi çöp, hepsi normal" diyerek çok konuşulacak ifadelerde bulundu.

Sunucu Buket Aydın, Haber Global ekranında yayınlanan Tarafını Seç adlı programına Okan Bayülgen'i ağırladı. Son yıllarda oldukça popülerleşen sosyal medya fenomenliği hakkında ilgi çekici sözler söyleyen Bayülgen, "Influencer"lara, "Hepsi çöp, hepsi zavallı" dedi.

"HEPSİ ÇÖP, HEPSİ ZAVALLI"

Okan Bayülgen, konuyla ilgili açıklamalarında şu ifadeleri kullandı."Onları çöpe atıyorum hepsini ben. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil. Ve sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bence."

Okan Bayülgen: Evlilik müessesesi benim yüzümden kırıldı

Okan Bayülgen fenomenleri yerin dibine soktu! "Hepsi çöp, hepsi zavallı" ile ilgili etiketler Okan Bayülgen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.