Oğuzhan Uğur'dan ekibindeki kadınlara iğrenç sözler!

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün köşesinden sık sık övdüğü ve örnek gösterdiği Youtube kanalı Babala TV'de yayınlanan son video büyük tepki çekti. Videoda ekibindeki kadınlarla ilgili "Seni kim tatmin edebilir. Sen Afrikalı birini bul, arkadaşlarını dayasın sana" gibi skandal ifadeler kullanan Oğuzhan Uğur, gelen tepkilerin ardından videosundaki o bölümü yayından kaldırdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün bile son dönemde radarına giren ve köşesinde sık sık övdüğü, Youtube fenomeni Oğuzhan Uğur büyük bir rezalete imza attı. 

Özkük'ün hakkında "Giderek parlayan bir YouTube kanalı" dediği ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ile yaptığı röportajda "Genç bir izleyicisi var ve onlara uygun sorular soruyorlar. Bugün ben de biraz Babala soruları sordum." diyerek örnek aldığı Babala TV'de yayınlanan "Pinç" programında kullanılan ifadeler büyük tepki çekti.

"Pinç" sunucusu ve kanalın sahibi olan Oğuzhan Uğur, programında "Arkadaş arkadaşın pezevengidir" ifadelerini kullandıktan sonra ekibinden bir isim,  "Buradaki hiçbir arkadaşım bana pezevenklik yapmadı mesela" ifadelerini kullandı.

"SENİ ŞÖYLE BİR ...SİNLER DE RAHATLA"

Bunun ardından Uğur, seksist ifadelerini art arda sıraladı. "Ben sana kimi ayarlayayım. Seni kim tatmin edebilir benim etrafımdaki... Tanımıyorum ki Antepli, Urfalı amele gelsin seni şöyle bir ...sinler de rahatla." diyen Uğur, sözlerine şöyle devam etti:

"Benim tanıdığım çocuklar Cihangir'de oturuyor. Senin vajinanla sohbet ederler ya da kamp yaparlar.Açarlar böyle biz buna zevk veremeyeceğimize göre yararlanalım derler.

Sen benden ne arkadaş bekliyorsun. Sen Afrikalı birini bul, arkadaşlarını dayasın sana."

"ŞUNU BİR ...TİR BİRİNE, BİR RAHATLASIN"

"Bak kız matkap gibi çocuk bulmuş. 7/24 tadilat... Kadın mutlu geldi. Ben hep Merve'ye derim ki 'Şunu bir ...tir birine, bir rahatlasın...'"

O BÖLÜMÜ KALDIRDI

Oğuzhan Uğur'un bu sözleri kısa süre içinde sosyal medyada büyük tepki çekti. Özellikle kadınlardan gelen tepkilerin ardından videodaki o bölümü kaldıran Babala TV'den konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Oğuzhan Uğur'dan ekibindeki kadınlara iğrenç sözler! ile ilgili etiketler Mehmet Özhaseki YouTube Ertuğrul Özkök
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.