Oğuzhan skandalından sonra şimdi de Tolga komedisi!

A Milli Takım'ın 6-9 Ekim tarihlerinde oynayacağı Dünya Kupası Eleme maçları kadrosu açıklandı. Lucescu'nun Milli Takım'ın başına geçtikten sonra açıkladığı ikinci kadro da büyük olay oldu.

A Milli Takım 2018 Dünya Kupası'na katılmak için önemli bir viraja giriyor. I Grubunda yer alan Milli Takım 14 puanla 3. sırada yer aldığı eleme grubunda 6-9 Ekim tarihleri tarihi 2 maça çıkacak. Milli Takım'ın grupta çıkacağı son 2 karşılaşmanın aday kadrosu bugün açıklandı.

Milli Takım'ın başında ikinci kez aday kadro açıklayan Lucescu yine tepki çekecek bir olaya imza attı. Rumen çalıştırıcının geçen ay oynanan maç kadrosuna Beşiktaş Kaptanı Oğuzhan Özyakup'u eklememesi sosyal medya ağır eleştirilmişti. Baskı üzerine Oğuzhan Özyakup'u kadroya ekleyen Lucescu yine eleştiri oklarının hedefi olmaktan kaçamamıştı.

BU NE PERİZ BU NE LAHANA TURŞUSU

Milli Takım'ın 6-9 Ekim tarihleri arasında yapacağı maçların aday kadrosu ise bugün açıklandı. Kadroda bir isim vardı ki dikkatlerden kaçmadı. Bu isim Galatasaray'ın sakatlandığını duyurduğu Tolga Ciğerci... Galatasaray'ın son oynanan Bursaspor maçında sakatlanan oyuncunun 2 hafta dinleneceğini duyurulmuştu. Sarı kırmızılı takım doktorları yıldız oyuncuyu sakatlık sonucu Almanya'ya göndermişti.

Lucescu'nun Tolga Ciğerci'nin sakat olduğunu bildiği halde Milli Takım'a çağırması kafalarda soru işareti bıraktı...

Oğuzhan skandalından sonra şimdi de Tolga komedisi! ile ilgili etiketler Lucescu A Milli Takım Tolga Ciğerci sakat aday kadro
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.