Oğuzhan Özyakup ligde 12 maç sonra bir maça ilk 11'de başladı

Beşiktaş'ın bir zamanlar "50 milyon euro" değer biçilen orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, ligde 12 maç sonra bir maça ilk 11'de başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın, Salih Uçan'ı keserek 28 yaşındaki futbolcuya ilk 11'de şans verdi...

Beşiktaş'ın kayıp yıldızı Oğuzhan Özyakup, Süper Lig'in 6. haftasındaki Adana Demirspor maçına ilk 11'de başladı. Tecrübeli orta saha ligde 12 maç sonra bir maçta ilk 11'de görev yaptı. Siyah-Beyazlı taraftarlar maç öncesi kaptan lehine tezahüratlarda bulundu.

Son olarak geçtiğimiz sezonun 35. haftasında iç sahada oynanan Ankaragücü maçında 11’de görev yapan Oğuzhan, o maçın 17. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmış ve sezonun geri kalanında sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. 28 yaşındaki futbolcu bu sezon ilk 5 haftada da ilk 11'de görev yapmadı ancak Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarında oyuna sonradan girdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hafta sonu deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçında maçına göre ilk 11'de 8 değişikliğe gitti.

Tecrübeli teknik adam kalede Mert Günok'un yerine yeniden Ersin Destanoğlu'na dönerken, Necip Uysal’ın yerine Valentin Rosier, Mehmet Topal’ın yerine Welinton, N’Sakala’nın yerine Rıdvan Yılmaz, Gökhan Töre’nin yerine Ghezzal, Atiba’nın yerine Pjanic, Salih Uçan’ın yerine Oğuzhan Özyakup, Kenan Karaman’ın yerine ise Larin’i sahaya sürdü.

ERSİN, ROSIER VE WELINTON DÖNDÜ

Siyah-beyazlı ekipte, sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemeyen Brezilyalı stoper Welinton, 1 maçlık aranın ardından 11'deki yerini aldı. Welinton'un yanı sıra soğuk algınlığı nedeniyle Antalyaspor mücadelesinin kafilesine dahil edilmeyen Valentin Rosier de Adana Demirspor maçının 11'inde kendine yer buldu. Bu isimlerin yanı sıra Ersin Destanoğlu da sıkışık maç fikstürü göz önüne alınarak dinlendirilmişti. Bu 3 isim, 1 maçlık aranın ardından formasına kavuşmuş oldu.

MONTELLA DA BALOTELLİ'Yİ KESTİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Süper Lig'in 5. haftasında 3-1 kazandılları kazanılan Çaykur Rizespor maçının 11’inde tek değişikliğe gitti. İtalyan teknik adam, hafif sakatlığı bulunan Balotelli’nin yerine Kongolu forvet Britt Assombalonga’yı 11’de sahaya sürdü.

Lacivert-mavili ekibin bu sezon oynadığı 5 maçın tamamında ilk 11’de görev yapan Balotelli, ilk kez bir karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Geçtiğimiz hafta Rizespor ağlarını havalandırarak Süper Lig’deki ilk gol sevincini yaşayan Balotelli, hafif sakatlığı sebebiyle ilk 11’de görev alamadı. Adana Demirspor’da ayrıca Akintola ve Belhanda da sakatlıkları nedeniyle Beşiktaş maçı kadrosunda yer almadı.

Oğuzhan Özyakup ligde 12 maç sonra bir maça ilk 11'de başladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Adana Demirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.