Ali Ece: Beşiktaş'ın restore olmuş Oğuzhan’a ihtiyacı var

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta 70 dakika sahada kalan ve alkışlarla kenara gelen Oğuzhan Özyakup, spor yazarlarından da övgü aldı. Fanatik'ten Ali Ece, "Gerçekten Beşiktaş’ın dün geceki gibi fiziksel-mental açıdan restore olmuş Oğuzhan’a ihtiyacı var" yazdı.

Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maç kritiğinde Oğuzhan Özyakup'a ayrı bir parantez açtı. Haftalar sonra ilk 11'de maça çıkan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu sahanın en iyisi seçen Ali Ece, şunları yazdı:

"Oğuzhan sahaya çıkmadığı 35 günü çok iyi hazırlanarak geçirmiş: Gerçekten Beşiktaş’ın dün geceki gibi fiziksel-mental açıdan restore olmuş Oğuzhan’a ihtiyacı var. 16, 17 ve 40. dakikalarda Oğuzhan’ın top rakibe geçer geçmez yaptığı etkili karşı pres ve kaptığı toplar, ilk 5 maçtaki Beşiktaş orta sahalarından ve daha önceki iki sezonki Oğuzhan’dan farklı ekstra bir katkı sağladı.

İlk yarıda karşı pres, Beşiktaş’ın bir numaralı oyun kurucusu olurken 44’te yüzde 78’lik dominant bir topa sahip olma oranı yakalamasını sağladı. İlk 45’teki Malatyaspor ise adeta Hamza “Simeone”oğlu taktiğini uygulayarak devreyi gol yemeden tamamladı.

Oğuzhan 70’te çıkana kadar sahanın en iyisiydi. Bu oyununu 90 dakikaya yayabilirse takım ekstra güç kazanır. Rosier-Ghezzal sağ kanadının uyumu da Beşiktaş’ı bir üst seviyeye taşıyor."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Ali Ece: Beşiktaş'ın restore olmuş Oğuzhan’a ihtiyacı var ile ilgili etiketler Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Ali Ece
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.