Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile biten evliliği hakkındaki soruyu duyunca çileden çıktı!

Demet Özdemir ile görkemli bir düğünle evlenen ve mutluluğu 8 ay süren Oğuzhan Koç, biten evliliği hakkındaki soruyu duyunca çileden çıktı. Muhabirlere tepki gösteren ünlü oyuncu, "Size bu soruları kim sordurtuyor?" diyerek çıkıştı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 2022 yılının ağustos ayında nikah masasına oturmuştu. Görkemli bir düğün ile evlenen ünlü çift, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı. Önceki gün Suadiye'de görüntülenen Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile biten evliliği hakkında sorulan sorulara sinirlendi ve basın mensuplarına sert çıktı.

O SORU ÜNLÜ ŞARKICIYI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Hürriyet'in haberine göre; Muhabirlere tepki gösteren şarkıcı, "Beni evimin önünde çekemezsiniz. Ben evden çıkarım, stüdyoya girerim, oradan da evime giderim. Beni takip etmeyin, sorularınızı cevaplamayacağım" dedi.

Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir'le biten evliliği hakkında sorular yöneltildi. "Boşanmanızın sebebi PR'cılar mı?" sorusunu duyunca sinirlenen Koç, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Arkadaşlar beni tanıyorsunuz, Allah aşkına söyleyin bu soruyu size kim sorduruyor? Sizin sormayacağınızı biliyorum. Biz beceremedik, yürütemedik bu evliliği."

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile biten evliliği hakkındaki soruyu duyunca çileden çıktı! ile ilgili etiketler Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.