"Oğuzhan bu hareketi Hollanda'da yapsa 1 ay ceza alır!"

Fenerbahçe'nin yıldızı Van Persie, Oğuzhan ile yaşadığı tartışmayı anlatarak Beşiktaşlı oyuncunun yaptığı hareketin anlamını açıkladı.

Yankısı hala süren Beşiktaş - Fenerbahçe maçında Oğuzhan Özyakup'un Van Persie'ye yaptığı hareketin anlamı ortaya çıktı. Hollandalı oyuncu arkadaşlarına olayı anlatırken ilginç ifadeler kullandı.

Oğuzhan'ın yaptığı hareketin hiç konuşulmadığını da belirten Van Persie, "Maç boyunca da sürekli burnunu yukarı kaldıran bir hareket yaptı. Hollanda'da bu hareket küfürdür... Oğuzhan bu hareketi, Hollanda'da yapsa 1 ay ceza alır... Ben de golümü atınca sevincimi onun önünde kayarak gösterdim" şeklinde konuştu.

Hollanda'da karşısındaki insana gay demek isteyen kişinin burnunu kaşıdığı iddia edildi.

"Oğuzhan bu hareketi Hollanda'da yapsa 1 ay ceza alır!" ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Derbi Kavga Van Persie Oğuzhan olay
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.