Oğuz Yılmaz'ın kızı ile yaptığı düet sosyal medyada gündem oldu!

Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın dün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın ölümünün ardından kızıyla birlikte yaptığı düet sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Ankara oyun havalarının vazgeçilmez isimlerinden olan Oğuz Yılmaz, dün  ailesiyle birlikte yaşadığı evde kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırıldı. 

'UĞUR BÖCEĞİM' ŞARKISINA DÜET YAPMIŞLARDI

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Oğuz Yılmaz hayatını kaybetti. Kahreden olayın ardından 53 yaşındaki Oğuz Yılmaz'ın kızı Sude Yılmaz ile birlikte söylediği şarkı tekrar gündem oldu.

Oğuz Yılmaz'ın kızı ile yaptığı düet sosyal medyada gündem oldu!

Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Yılmaz'ın kızı Sude ile 'Uğur Böceğim' şarkısında yaptığı düet sosyal medyada yeniden paylaşılarak şarkıcının sevenleri tarafından gündem oldu. 

 

 

Oğuz Yılmaz'ın kızı ile yaptığı düet sosyal medyada gündem oldu! ile ilgili etiketler Oğuz Yılmaz oğuz yılmaz kızı sude uğur böceğim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.