Oğuz Çetin'den kızdıracak F.Bahçe yorumu

Fenerbarbahçe efsanevi Oğuz Çetin, Krasnodar maçının ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli oyuncularını eleştirdi.

Oğuz Çetin yorumculuk yaptığı programda, "Fenerbahçe'de oyuncuların da konuşmalarını görüyorsun. Ezik konuşuyorlar. Futbolcular 2-3 olmadığı için memnundur. Hasan Ali sesi kısık konuşuyor, bir şeyler anlatıyor. Fenerbahçeli oyuncu sahada konuşur. Maçtan sonra da dik durur. Kjaer'in pozisyon üretememekle ilgili sözleri direk Advocaat'a yönelik." açıklamasında bulundu.

Mehmet Demirkol: 'Bunu ancak kendini kovdurtmak için yapar'
Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Krasnodar-Fenerbahçe maçının ardından NTVSPOR'da önemli açıklamalar yaptı. Demirkol, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Dick Advocaat'ın yaptığı planları eleştiriken, "Advocaat kariyerindeki bir adam ancak bunu kendisini kovdurtmak için yapar" dedi.
Mehmet Demirkol, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kritik Krasnodar-Fenerbahçe maçı öncesi Robin van Persie ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hollandalı yıldızın durumunu yorumlarken, "Nereye? Ne zaman?" ifadesini kullanan Demirkol, "Van Persie form tutacak, fit olacak nereye ne zaman 14 hafta kaldı lig bitiyor..." ifadesini kullandı.
Krasnodar'ın 2 aydır resmi maç oynamadığı yorumunun aldatıcı olduğunu söyleyen Demirkol, "Onların normali bu. Rus takımları hep bu fikstürde oynuyor. Adamlar bütün planlamalarını buna göre yapıyor. Bu olay ilk kez başlarına geliyormuş gibi düşünmemek lazım" açıklamasını yaptı.

Oğuz Çetin'den kızdıracak F.Bahçe yorumu ile ilgili etiketler Fenerbahçe oğuz çetin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.