Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Son Dakika Ziya Selçuk açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir canlı yayında son dakika açıklamalarda bulundu. Okulların 1 Mart tarihi itibariyle yüz yüze eğitime geçmesinin ardından sorulan Öğretmenler ne zaman aşı olacak sorusuna da yanıt verdi.

Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı canlı yayın programında çok merak edilen soruya yanıt verdi.

ÖĞRETMENLER NE ZAMAN AŞI OLACAK?

Açılacak okulların öğretmenleri aşılamada öncelikli olacak.Öğretmenlerin aşama aşama tamamının aşılanması hedefleniyor.

Bütün okulların risk incelemesi yapıldı. Bütün okullarda dezenfekten ve temizlik malzemeleri depolandı. Okulların tamamına yakını temiz sertifikası aldı.

Okullardaki tedbirler okula özgü düzenleniyor. Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve kovid kurulumuz her okuldaki önlemleri belirliyorlar.

İllerin durumuna göre yetkililer karar verebilecek. Bazı iller var ki birkaç kişi dışında vaka yok. "Biz niye açılmıyoruz" diye soruyorlar.. İldeki yetkililer kapatma veya tamamen açma konusunda karar alabilecek.

Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Son Dakika Ziya Selçuk açıkladı! ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanı öğretmenler ne zaman aşı olacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.