Öğretmenler için kaskoda büyük fırsat  

Dijital sigortacılık platformu Sigortam.net, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü özel bir kampanya ile kutluyor. Kendi üzerlerine kayıtlı araçlar için Sigortam.net üzerinden kasko yaptıran öğretmenler, %25’e varan büyük indirim fırsatından yararlanabilecekler. İşte detaylar...

9 milyonu aşkın müşterisi ve 5 yıldır arka arkaya aldığı “Güven Damgası” ile sigorta sektörünün en güvenilen dijital platformu Sigortam.net, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde tüm öğretmenlere kasko sigortalarında geçerli olacak çok özel bir fırsat sunuyor.

Öğretmenler için kaskoda büyük fırsat  

Kendi üzerlerine kayıtlı araçları için kasko poliçelerini Sigortam.net üzerinden yaptıran öğretmenler, anlaşmalı sigorta şirketlerinde geçerli %25’e varan indirim avantajından faydalanabiliyor. 

İlk ve orta eğitim, üniversite, dershane gibi farklı kurumlarda aktif olarak görev yapan tüm öğretmenler, hem Sigortam.net web sitesinden hem de 444 24 00 numarası ile telesatış kanalı üzerinden yaptıracakları kasko poliçelerinde bu kampanyadan yararlanabiliyor. %25’e varan indirim elde edebilmek için öğretmenlerin poliçe alımının ardından 24 saat içerisinde Sigortam.net Whatsapp hattına meslek kartı ile araç plakalarını göndermeleri yeterli.

Öğretmenler için kaskoda büyük fırsat   ile ilgili etiketler ekonomi Kasko Trafik Sigortası Öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.