Öğretmenler için düzenlenen konsere çıkmayan Melike Şahin'e tepki yağdı! İBB'den açıklama geldi: Sebebi bakın neymiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenler için düzenlenen konsere çıkmayan Melike Şahin' tepki yağdı. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklama ile konsere çıkma nedenini belirtirken İBB'den de açıklama geldi.

Şarkıcı Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Feshane'de öğretmenlere özel düzenlediği konsere çıkmadı. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklama ile konsere çıkmama nedeni olarak fırtınayı gösterdi. 3 saat konser alanında bekleyen yüzlerce öğretmenden Şahin'e tepki yağdı.

Sosyal medyada tepkilerini dile getiren bazı kullanıcılar, "Hani pusulam rüzgar diyordun" diyerek Şahin'in 'pusulam rüzgar' şarkısı üzerinden göndermede bulundu.

MELİKE ŞAHİN'DEN İPTAL AÇIKLAMASI

Sahneye çıkmayan Melike Şahin, Instagram hesabından, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam. Öğretmenlerimizle, benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." açıklamasında bulundu.

"VERDİĞİMİZ GÜVENCEYE RAĞMEN İKNA OLMADI"

İBB Kültür Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, "Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz çabaya ve verdiğimiz güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorundayız. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız." denildi.

Öğretmenler için düzenlenen konsere çıkmayan Melike Şahin'e tepki yağdı! İBB'den açıklama geldi: Sebebi bakın neymiş ile ilgili etiketler Melike Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.