Öğretmene kandil mesajı 2022! Öğretmene dualı Miraç Kandili mesajları

Öğretmene kandil mesajı ve öğretmene kandil mesajları, mübarek Miraç Kandilinde sevdiklerin unutulmaması anlamı taşır. Miraç Kandilinde öğretmene olan sevgimizi göstermek hem de onu unutmadığımızı hatırlatmak için gönderilecek bir kandil mesajı çok önemlidir. İşte öğretmene dualı Miraç Kandili mesajı…

Mübarek Miraç Kandilinde, öğretmene kandil mesajları ve öğretmene kandil mesajı ile bir kez daha anlam kazanacak. Hz. Muhammed’in önce göğe ve ardından da ilahi huzura yükseldiği bu anlamlı gecede gönderilecek bir mesajın önemi çok büyüktür.

Sizde bu mübarek Miraç Kandili gecesinde öğretmene kandil mesajı göndererek onun kalbini tekrardan kazanmayı ihmal etmeyin.

Öğretmene Kandil Mesajları

Allah’ım Hz. Muhammedin yüzü suyu hürmetine bizleri affeyle. Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Peygamberimizin Miracının hepimizin huzur ve barışına vesile olması dileğiyle kandilimiz mübarek olsun.

Şiddetin, kibrin, öfkenin yok olduğu bir Kandil diliyorum. Hepimizin Miraç Kandili mübarek olsun.

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Sevgi hak edenin, umut sabredenin, zafer inananın, mutluluk bekleyenin, bunların tümü senin ve sevdiklerinin olsun.

Miraç Kandiliniz mübarek olsun; dualar müşterektir, duanızla gücümüze güç katmak ne güzel. Allah kabul ve hayra vesile kılsın.

Tüm Müslüman eleminin mübarek Miraç Kandilini kutluyorum. Bu hayırlı günde Allah Barış, Huzur, Sağlık nasip etsin.

İnsanı miraca götüren yol barıştan, sevgiden ve kardeşlikten geçer. Birlik ve beraberlik içinde Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın âminler, mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler. İyi Kandiller.

Tüm İslam âleminin Miraç Kandili kutlu olsun. Böyle mübarek bir günde tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle… Herkese hayırlı günler.

Yakınlık ne mekânda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Miraç Kandiliniz mübarek olsun…

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller!

Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle, Dualarınız Kabul Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatlı umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Miraç Kandiliniz mübarek olsun!

Kul bittim dediği anda Rabbi yettim der. Dermanı kulda aramamak, ellerimizi hep ona açmak ve dualarda unutulmamak dileğiyle Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Bir Kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

 

Öğretmene kandil mesajı 2022! Öğretmene dualı Miraç Kandili mesajları ile ilgili etiketler öğretmene kandil mesajı miraç kandili mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.