Öğretmen dizisi bitiyor mu? Öğretmen dizisi finali ne zaman yapılacak?

Öğretmen dizisi bitiyor mu? Öğretmen dizisi finali ne zaman yapılacak? Ekranların sevilen dizilerinden biri oln Öğretmen dizisinin final yapıcağına dair söylentiler konuşulmaya başlandı. Sizler için araştırdık. Öğretmen dizisi bitiyor mu? Öğretmen dizisi finali ne zaman yapılacak?

Öğretmen dizisi bitiyor mu? Öğretmen dizisi finali ne zaman yapılacak? FOX TV ekranlarında yayınlanan ve yayın hayatına kısa süre önce başlamış olan Öğretmen dizisinin seyircileri merak ediyor. Son zamanlarda konuşulmaya başlayan Öğretmen dizisinin finali ile ilgili sizler için araştırma yaptık. Öğretmen dizisi bitiyor mu? Öğretmen dizisi finali ne zaman yapılacak?

ÖĞRETMEN DİZİSİ BİTTİ Mİ?

Japonya yapımı Mr. Hiiragi's Homeroom dizisinden uyarlanan Öğretmen'in final yapacağı ortaya çıktı.

Öğretmen dizisi bitiyor mu? Öğretmen dizisi finali ne zaman yapılacak?

Medyapım ve MF Yapım tarafından yapılan, Koray Kerimoğlu’ nun yönetmenlik koltuğunda oturduğu dizinin başrollerinde ise; Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Şerif Erol, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ile İlker Kaleli bulunmaktadır. Kadrosunda ünlü isimlere yer vermekte olan dizi ise yeni sezonunda beklenilen izlenme oranları vermemesi üzerine ekranlara gelecek 9’ uncu bölümü ile final yapacak.

Eğer yayınlanma sürelerinde bir farklılık olmaz ise dizi, 8 Kasım Pazar günü son bölümü ile ekranlara gelecek.

ÖĞRETMEN DİZİSİ KONUSU

Dizinin başrolü olan Akif Erdem bir fizik öğretmenidir. Öğrencilerine insanlık adına bir ders vermek isteyen fizik öğretmeni, ama bunu yaparken kullandığı yöntem alışkanlıkların dışında kalacaktır. Fizik öğretmeni Akif Erdem 12A öğrencilerini bir sınıfa toplar ve okulun geri kalanını patlatır. 12A sınıfını rehin tutan fizik öğretmenin ise sorduğu soru “Rüya Önek’ in ölümünden kimler sorumludur?”. Bu soruya verilecek tek yanıt ise doğru olandır. Dizinin amacı ise insanlara “iyi insan” olmayı göstermektir.

Öğretmen dizisi bitiyor mu? Öğretmen dizisi finali ne zaman yapılacak? ile ilgili etiketler Öğretmen Fox TV Öğretmen dizisi ne zaman final yapıyor final yapacak mı bitiyor mu ne zaman bitecek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.