Öğrencilerinin neşe kaynağıydı: Yüksekova'da görev yapan genç müzik öğretmeninin kahreden ölümü...

Hakkari Yüksekova'da müzik öğretmeni olarak görev yapan ve 27 yaşındaki Ahmet Kotan, ilaç almak için gittiği eczanenin kapısında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Gecesini gündüzüne katarak öğrencileri için çalışan genç öğretmenin ölümü meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde herkesi yasa boğan bir olay yaşandı. Henüz 27 yaşındaki müzik öğretmeni Ahmet Kotan, ilaç almak girdiği nöbetçi eczanenin kapısında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

DOKTORA GÖRÜNDÜ, İLAÇ ALACAKKEN ECZANEDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Yüksekova ilçe merkezindeki Şehit Azizhan Keskin İlk ve Ortaokulu'nda müzik öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Kotan, rahatsızlığı sebebiyle hastaneye gitti. Ardından da ilaç almak için şehir merkezinde nöbetçi eczaneye gitti. Tam eczaneye girdiği sırada kalp krizi geçirerek yere yığılan Kotan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tekrardan Yüksekova Devlet Hastanesine götürüldü.

Kotan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Ahmet Kotan'ın, cenazesi memleketi Diyarbakır’a gönderildi.

Öğrencilerinin neşe kaynağıydı: Yüksekova'da görev yapan genç müzik öğretmeninin kahreden ölümü...

"GECESİNİ GÜNDÜZÜNÜ ÖĞRENCİLERİNE ADAYAN BİR ÖĞRETMENDİ"

Yüksekova Şehit Azizhan Keskin İlk ve Ortaokulu'na 2 Şubat 2022'de müzik öğretmeni olarak atanan Kotan'ın ölümü, meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu. Okul Müdürü İskan Saklamaz, Kotan'ın öğrencileri tarafından çok sevilen bir öğretmen olduğunu belirterek, "Gecesini gündüzünü öğrencisine adayan bir öğretmendi. Bizler kendisinden memnunduk. Allah rahmet eylesin. Dün öğle vaktinde hastaneye gitmiş ilaç almak için eczane önünde fenalaşarak kriz geçirmiş ve hastaneye kaldırıldı. Burada da yapılan tüm müdahaleler sonucunda hayatını kaybetti. Bugün cenazesi Diyarbakır’da toprağa verilecektir" dedi.

Öğrencilerinin neşe kaynağıydı: Yüksekova'da görev yapan genç müzik öğretmeninin kahreden ölümü... ile ilgili etiketler Hakkari Yüksekova Öğretmen Kalp Krizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.