Öğrencileri zehirleyeceklerdi! Okulların önünde uyuşturucu satan 2 kişi tutuklandı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde, motosiklet kaskı içerisinde okulların önünde uyuşturucu sattıkları tespit edilen ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrolle serbest kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki okulların önünde uyuşturucu satıldığını tespit edilmesi üzerine jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Teknik ve fiziki takip gerçekleştiren jandarma ekipleri, şüphelilerin uyuşturucuları motosiklet kaskı içerisinde getirdiğini tespit etti.

Öğrencileri zehirleyeceklerdi! Okulların önünde uyuşturucu satan 2 kişi tutuklandı

Düzenlenen operasyonda jandarma ekipleri 5 zanlıyı gözaltına aldı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüphelilerin kullandıkları kask ve adreslerde yapılan aramalarda 6 kilo bonzai, hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.

Öğrencileri zehirleyeceklerdi! Okulların önünde uyuşturucu satan 2 kişi tutuklandı - Resim : 2

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Adliyeye sevk edilen 5 kişiden 3’ü adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 2 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öğrencileri zehirleyeceklerdi! Okulların önünde uyuşturucu satan 2 kişi tutuklandı ile ilgili etiketler Okul Öğrenci uyuşturucu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.