Öğrencileri taşıyan otobüsler kaza yaptı! Yaralı sayısı 40'a yükseldi

Hacı Bektaş Veli Anma Yürüyüşü'ne katılmak üzere farklı şehirden gelen öğrencileri taşıyan iki otobüsten biri çekiciye çarptı, diğeri de kazaya karışmamaya çalışırken yol kenarına devrildi. Kazada yaralı sayısı 40'a çıktı.

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinden merkeze seyreden ve sürücüsü öğrenilemeyen 50 AAK 817 plakalı otobüs, Gümüşkent Köyü yakınlarında yola aniden çıktığı öne sürülen 50 EP 100 plakalı çekiciye çarptı.

Bu sırada arkadan gelen 50 SP 031 plakalı otobüs de kazaya karışmamak için sürücüsünün manevra yapmasıyla yol kenarına devrildi.

Öğrencileri taşıyan otobüsler kaza yaptı! Yaralı sayısı 40'a yükseldi

İhbar üzerine, kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre, kazada yaralanan 25 kişi, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Otobüsteki yolcuların, Nevşehir'de Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hırka Dağı zirvesine gerçekleştirilecek Hacı Bektaş Veli Anma Yürüyüşü'ne katılmak için 81 ilden gelen öğrenciler olduğu öğrenildi.

YARALI SAYISI 40'A YÜKSELDİ

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde öğrencileri taşıyan 2 otobüsten birinin devrilmesi, bir çekicinin de başka bir otobüse çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralı sayısı 40'a yükseldi.

Öğrencileri taşıyan otobüsler kaza yaptı! Yaralı sayısı 40'a yükseldi ile ilgili etiketler Nevşehir kaza öğrenci otobüsü Hacı Bektaş Veli Anma Yürüyüşü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.