Darüşşafaka Tekfen'den Ormanspor 16 sayı fark

Darüşşafaka Tekfen, Galatasaray'dan sonra Ormanspor'u da mağlup edip galibiyet serisi yakaladı. Daçka'ya başkent deplasmanında galibiyeti 80 sayının 46'sını atan yerli oyuncuları getirdi.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında OGM Ormanspor'a konuk olan Darüşşafaka Tekfen, Ankara Spor Salonu'nda oynanan maçtan 64-80 galip ayrıldı. Selçuk Ernak'ın takımı üst üste 2'nci, toplamda 4'üncü galibiyetini elde etti.

Daçka'da Berk Demir 17 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. İstanbul ekibinin tecrübeli ismi Sinan Güler 16, Doğuş Özdemiroğlu ile Grant Jarrett da 13'er sayı üretti. 

Ormanspor'da Boşnak pivot Elmedin Kikanovic 16 sayı-8ribaundla öne çıktı. 3 galibiyette kalan başkent ekibi üst üste 4. yenilgisini aldı. 

Darüşşafaka Tekfen'den Ormanspor 16 sayı fark ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Basketbol Darüşşafaka Tekfen OGM Ormanspor Berk Demir Selçuk Ernak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.