Oğlunu kaçırdı, boğazına bıçak dayadı, canlı yayın başlattı!

Zonguldak'ta bir kaç gün önce canlı yayın yaparak 10 yaşındaki oğlunu kaçıran baba, kapısına gelen polis ekiplerine direndi. Oğlunu vermekte ikna olmayan baba, boğazına bıçak dayadığı oğlunu öldürmekle tehdit etti. Gözü dönmüş babayı polis güçlükle ikna edebildi.

İddialara göre, Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde balıkçılık yapan Savaş K., bir süre önce eşinden ayrıldı. 10 yaşındaki oğulları Ö.K. ise Çaycuma ilçesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evi'ne teslim edildi.

Oğlunu kaçırdı, boğazına bıçak dayadı, canlı yayın başlattı!

BABADAN KAÇIRDIĞI OĞLUNA: NE YAPIYORUZ BİZ ŞİMDİ?

Oğluyla görüştürülmediğini iddia eden baba Savaş K., oğlunu kaldığı evden kaçırdı. Oğluyla buluşan ve canlı yayın yapan baba Savaş K.'nın, "Ne yapıyoruz biz şimdi" sorusuna oğlu, "Kaçıyoruz, benim için" şeklinde yanıt verdi. Baba ve oğlu o anları ise canlı yayın yaparak paylaştı.

BABANIN GÖZÜ DÖNDÜ: BU OLAYI SEN TEKLİF ETTİN!

Oğlunun boğazına bıçak dayayan gözü dönmüş baba, "Cennette buluşalım baba dedin ya, adına başka bir şey koysunlar. Konuşsana oğlum. Niye yaptıklarımızı konuş. Biz ayrılmayacağız. Ayrılırsak cennette buluşacağız. Bu olayı sen teklif ettin. Annen, halan hakkında bir şey söylemeyecek misin?" dedi.

POLİSİN İKNA ÇABALARINA RAĞMEN CANLI YAYINI SÜRDÜRDÜ

Oğluyla birlikte Kilimli ilçesindeki barınağa gelen Savaş K. burada da polisin ikna çabalarına rağmen canlı yayınlarını sürdürdü.

Şahıs, oğlunun boğazını kesmekle tehdit ederek polislere de, "Sorumlusu siz olursunuz" diyerek uzaklaşmalarını istedi. Saatler süren ikna çabalarının ardından polis ekipleriyle aynı masada oturarak görüşmelerini sürdüren Savaş K. ikna olmadı.

Oğlunu kaçırdı, boğazına bıçak dayadı, canlı yayın başlattı! - Resim : 2

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI BABA

Uyuşturucu madde kullandığını canlı yayınlarda da söyleyen Savaş K., polislerin telkinlerine rağmen eylemini sürdürdü.

Boğazına bıçak dayadığı oğlunu bırakması karşılığında her türlü uzlaşmayı teklif eden ekiplere direnen Savaş K., oğluyla birlikte olay yerinden uzaklaşarak geceyi babasının evinde geçireceğini söyledi.

POLİS SONUNDA İKNA EDEBİLDİ

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde oğlunun boğazına bıçak dayayarak rehin alan baba uzun uğraşlar sonucu ikna edildi. Ekipler çocuğu alarak sağlık ekibine teslim etti.

Oğlunu beş dakika gördükten sonra vereceğini söyleyen S.K., oğlunu alarak yeniden sahildeki barakalara geldi. Burada elindeki bıçak alınan baba, yaklaşık 7 saat süren ikna çabasının ardından oğlunu ekiplere teslim etti. Gözyaşlarıyla babasından ağlayan Ö.K. da ekiplerin eşliğinde ambulansa götürüldü.

Sakinleştirilen baba S.K. da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Çocuğun; emniyetteki işlemlerinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği öğrenildi.

Oğlunu kaçırdı, boğazına bıçak dayadı, canlı yayın başlattı! ile ilgili etiketler baba polis Zonguldak Kilimli bıçak canlı yayın kaçırdı rehin ikna
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.