Oğlunu bıçaklayıp pencereden atladı

İstanbul Bahçelievler’de üniversite öğrencisi oğluyla kavga eden baba cinnet getirdi. Kavga sırasında oğlunu bıçaklayan baba ardından 4. katta bulunan evlerinin penceresinden aşağıya atladı. Aşağıya atlayan baba hastanede yaşamını yitirirken, oğlu yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Dehşete düşüren olay, saat 11.30 sıralarında Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Gümüş 1 Sokak’ta yaşandı. Öğrenilen bilgilere göre, baba A.K. üniversite öğrencisi olan oğlu Ö.K. ile henüz bilinmeyen bir neden sözlü tartışmaya girdi. 

Baba ile oğlu arasındaki sözlü tartışma bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Baba A.K. oğlunu bıçak darbeleri ile yaraladıktan sonra 4’üncü katta bulunan evlerinin penceresinden kendisini boşluğa bıraktı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri babasının bıçak darbeleri ile yaralanan Ö.K. pencereden atlayan baba A.K.’yi hastaneye kaldırdı.

Baba A.K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, oğlunun tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

Oğlunu bıçaklayıp pencereden atladı

Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı ev ve sokakta inceleme yaparken, polis ekipleri konunun aydınlatılması için soruşturmaya devam ediyor.

“TARTIŞMANIN NEDENİNİ BİLMİYORUZ”

Aynı sokakta yaşayan Adem Toker “Aile içini falan bilmeyiz ama pencereden atlamış. Oğlu da yaralıydı, tartışmışlar oğluyla ama nedenini bilmiyoruz. Kendisi de pencereden atlayıp bahçedeki deponun oraya düşmüş. Giderken yaşıyordu ama hastanede öldüğünü duyduk” dedi. 

Oğlunu bıçaklayıp pencereden atladı ile ilgili etiketler Bahçelievler polis Hastane 112 acil servis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.