Oğluna yakın olmak için servet ödedi

Bir süredir oğlunu göremediği için savcılığa başvuran Özcan Deniz'den flaş hamle! Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile Feyza Aktan, çocukları Kuzey'in velayeti için mahkemelik oldu. Özcan Deniz oğlu Kuzey'e yakın olmak için Zekeriyaköy'e geri döndü. Buradan yeni bir villa alan Deniz, 12 milyon lira ödedi.

2018 yılında Feyza Aktan ile nikah masasına oturan Özcan Deniz, Mayıs 2019'da tel celsede boşanmıştı. Bu evlilikten Kuzey isminde bir erkek çocukları olan Aktan ve Deniz, tekrar bir araya gelmişti. Herkes 2. kez nikah masasına oturacaklar diye beklerken Özcan Deniz ve Feyza Aktan, çocukları Kuzey'in velayeti için mahkemelik oldu.

BOŞANINCA EVİNİ EŞİNE BIRAKMIŞTI

Takvim Gazetesi'den Özgür Aras'uın haberine göre; Evli oldukları dönemde Zekeriyaköy'de bir villada oturan ikiliden Özcan Deniz, evi eski eşine bırakarak ayrılmıştı.

12 MİLYON LİRAYA VİLLA ALDI

Daha sonra eşinin bu evden çıkmasını isteyen Özcan Deniz, olumsuz yanıt alınca eşine evini boşaltması için bir dava daha açmıştı.

Oğluna yakın olmak için servet ödedi

Çocuğuna yakın olmak isteyen ve her fırsatta bunu sosyal medya paylaşımları ile gösteren Özcan Deniz, Zekeriyaköy'de başka bir siteden villa aldı. Yeni evi için 12 milyon lira gibi bir rakam ödeyen Özcan Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Oğluna yakın olmak için servet ödedi - Resim : 2

GÜNLERDİR HABER ALAMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Oğlu Kuzey'den günlerdir haber alamayan, hiçbir şekilde iletişim kuramayan Özcan Deniz, oğlunun sağlığından endişe ettiğini, kamera kayıtlarına göre oğlunu hiç tanımadığı insanlar tarafından gece geç saatte eve getirildiğini öğrendiğini ve annesi Feyza Aktan'ın hiç ilgilenmediğini öne sürerek oğlundan bir an önce haber almak isteyen Deniz, eski eş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

 

Oğluna yakın olmak için servet ödedi ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan dava boşanma Kuzey Deniz zekeriyaköy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.