Oğluna 'sidiklİ' diyen Nazlı Hamarat'a tepkiler sürüyor... Tuba Kalçık: 'Doğurmakla annelik olmuyor'

'İşte Benim Stilim' programıyla adını duyuran Nazlı Hamarat, daha önce içki içirdiği dört yaşındaki oğluna bu kez de 'sidikli' diyerek o anları sosyal medyadan paylaşmıştı. Nazlı Hamarat'a skandal sözleri nedeniyle tepki üstüne tepki yağdı. Hamarat'a bir tepki de Günaydın yazarı Tuba Kalçık'tan geldi: ''Doğurmakla annelik olmuyor işte. Ben buradan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na sesleniyorum; lütfen 4 yaşındaki bu meleği koruyun bu kadından.''

Adını yarışmacı olarak katıldığı 'İşte Benim Stilim' programıyla duyuran Nazlı Hamarat, iş insanı Gaffar Aydın'dan dünyaya gelen dört yaşındaki oğluna daha önce içki içirip o anları Instagram hesabından paylaşınca sosyal medya ayağa kalkmıştı. Hamarat bu kez de oğluna söyledikleri nedeniyle tepkilerin hedefi oldu.

OĞLUNA DEFALARCA KEZ 'SİDİKLİ' DİYE SESLENDİ!

Oğlunu uyandırmaya çalışırken, ''Güneşten rahatsız oluyor. Ne derler, sabah güneşi sidikliye vurur. Sen de sidiklisin çünkü hala altına işiyorsun. Altında bez var. Sen sidiklisin o yüzden sana vurdu güneş. Hadi kalk sidikli, sidikli. Altının alalım. Hadi sidikli hadi. Şimdi senin kalkıp tuvalete gitmen lazım, tuvaletini yapman lazım, elini yüzünü yıkaman lazım. Bir sürü iş. Ben şimdi onun altını hop değiştireceğim, giydireceğim hop yollayacağım. Hemen 10 dakika.'' ifadelerini kullanan Nazlı Hamarat'a başta çocuk sahipleri olmak üzere, sosyal medya kullanıcıları eleştiri yağdırdı.

Günaydın yazarı Tuba Kalçık da, Hamarat'ın bu paylaşımına tepki gösterdi. Bugünkü köşesinde konu ile ilgili bir yazı kaleme alan Tuba Kalçık, Nazlı Hamarat için ''Ya akıl sağlığı yerinde değil bu kadının ya da sosyal medyada izlenme hırsı gözünü öyle kör ermiş ki ne ahlak tanıyor ne de annelik.'' diyerek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na seslendi.


İşte Tuba Kalçık'ın 'Yazıklar Olsun Sana' başlıklı yazısı...


Sosyal medya bazı insanların şirazesini iyice kaydırdı desek yeridir. Daha fazla takip edileyim, konuşulayım diye yapılmayacak ne varsa yapıyor, art arda skandallara imza atıyorlar. Bir programın yarışmacılarından olan Nazlı Hamarat da bu kesimin içinde yer alıyor. Geçen sene 4 yaşındaki oğluna içki içirdiği görüntüleriyle çok konuşulan Hamarat, yine benzer bir rezillikle sosyal medyada gündem oldu.


Oğlunun yataktaki görüntülerini paylaşan Hamarat'ın sarf ettiği sözler tam anlamıyla insanı dehşete düşürüyor. Oğluna defalarca 'sidikli' diye seslenen Hamarat, bir de bunu sosyal medya hesabından paylaşıyor. Hem de hiç utanıp sıkılmadan! Bir anne çocuğunu nasıl böyle rencide eder gerçekten anlamak mümkün değil.


Ya akıl sağlığı yerinde değil bu kadının ya da sosyal medyada izlenme hırsı gözünü öyle kör ermiş ki ne ahlak tanıyor ne de annelik. İnsan sırf biraz daha konuşulayım diye 4 yaşındaki evladını malzeme yapar mı? Böyle hastalıklı ruha sahip insanlar yapıyor demek ki... Doğurmakla annelik olmuyor işte. Ben buradan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na sesleniyorum; lütfen 4 yaşındaki bu meleği koruyun bu kadından.

 

 

 

Oğluna 'sidiklİ' diyen Nazlı Hamarat'a tepkiler sürüyor... Tuba Kalçık: 'Doğurmakla annelik olmuyor' ile ilgili etiketler Sosyal Medya nazlı hamarat tuba kalçık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.