Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral'dan aile pozu

Bir Zamanlar Çukurova, Küçük Kadınlar, Diriliş Ertuğrul, Evlat Kokusu, Alev Alev gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 35 yaşındaki oyuncu Hande Soral Demirci önceki gün doğum yapmış ve ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Çiçeği burnunda anne Soral, oğlu Ali ve eşi İsmail Demirci ile aile pozu verdi. Bebeği ve eşiyle yaptığı karelerini Instagram'dan paylaşan Hande Soral'a beğeni yağdı.

2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile evlenen Hande Soral önceki gün büyük bir heyecan yaşadı. Hande ve İsmail Demirci çiftinin bebeği, 52 cm ve 3 bin 705 gram olarak dünyaya geldi.

Ali adını verdiği oğlunu kucağına almanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu bebeğiyle ilk karesini 2 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından 'Hoş geldin oğlum ❤️' notuyla yayınladı.

Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral'dan aile pozu


Hande Soral'ın mutlu aile pozu saatler içinde binlerce beğeni aldı. Takipçileri ünlü oyuncunun fotoğrafına tebrik mesajları yağdırdı.

Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral'dan aile pozu - Resim : 2

 

Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral'dan aile pozu ile ilgili etiketler Hande Soral İsmail Demirci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.