Oğlum'un ikinci bölümünde sürpriz isim! Nazan Kesal dizinin kadrosuna katıldı

Bambaşka dünyalara sahip iki çocuğun hayatlarınının anlatıldığı, Show TV’nin Ay Yapım imzalı merakla beklenen yeni dizisi ‘Oğlum’ ilk bölümüyle ekrana geldi. İkinci bölümü merakla beklenen dizisinin ekibine bir oyuncu daha katıldı. Nazan Kesal izleyenlere birçok duyguyu bir arada tattıran dizide ‘Perma Canan’ karakterine hayat verecek.

Show TV’de Çarşamba akşamı yayın hayatına başlayan Ay Yapım imzalı ‘Oğlum’ ilk bölümüyle çok konuşulmuştu. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin ekibine usta bir oyuncu daha katıldı. Nazan Kesal izleyenlere birçok duyguyu bir arada tattıran dizide ‘Perma Canan’ karakterine hayat verecek.

 

NAZAL KESAL'IN OĞLUM DİZİSİNDEKİ ROLÜ

Küçük bir çocuğun ölümüyle hayatları değişen iki ailenin umut dolu hikayesini seyirciyle buluşturan dizinin oyuncu kadrosuna ‘Perma Canan’ karakteriyle Nazan Kesal dahil oldu. Songül Öden’in canlandırdığı Zeynep karakterinin annesini canlandıracak olan Kesal dizide kilit bir role sahip olacak.

 Oğlum'un ikinci bölümünde sürpriz isim! Nazan Kesal dizinin kadrosuna katıldı

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. ‘Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.



OĞLUM DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İlyas ve Melike çifti, kızları Ceren ve 6 yaşındaki oğulları Kaan ile birlikte sakin ve sevgi dolu bir hayat sürmekteydi. Zeynep ve Tuğrul çifti ise oğulları Efe ile birlikte İlyas, Melike ve Kaan’ın aksine daha sevgisiz ve sorunları olan bir aileydi. Sıradan bir iş gününde Melike, ilk maaşını alma heyecanıyla çarşıda mağazaları gezerken Kaan’ın okul çıkışına geç kaldı. Annesini okul bahçesinde bekleyen Kaan, bir kirpinin peşine takılarak okuldan uzaklaştı. Bu sırada okuldan kaçan Efe, Kaan’ın kirpiyi takip ederek ulaştığı parktaydı. Bir süre sonra Efe, Kaan’ın kaybolduğunu fark ederek ona yardım etmek istedi.

Oğlum'un ikinci bölümünde sürpriz isim! Nazan Kesal dizinin kadrosuna katıldı - Resim : 2

Kaan ve Efe karakola doğru yola çıkarken bu sırada Melike ve İlyas, Kaan’ın okuldan çıktığını öğrenip telaşla oğlunu aramaya başladı. Yolda Kaan, Efe’nin kendisine verebileceği bir scooter’ı olduğunu öğrenince karakola gitmek yerine önce scooter’ı almak istedi. İki çocuk birlikte Efe’nin scooter’ını sakladığı ormandaki gizli yerine doğru yola çıkarken polis de her yerde Kaan’ı aramaya başladı. Bir süre sonra acı haber geldi ve ormanlık alanda bir çocuk cesedi bulunduğu söylendi. Ölen çocuk Kaan’dı… İlyas ve Melike çifti bu olayla büyük bir yıkım yaşarken, ailenin acısı ekran başındaki izleyicileri de gözyaşlarına boğdu.

Oğlum'un ikinci bölümünde sürpriz isim! Nazan Kesal dizinin kadrosuna katıldı - Resim : 3

Polisler, olayı araştırmaya başlayınca ormandaki eşyalardan ve parkı gören kamera kayıtlarından Efe’yi tespit etti. Komiser Sedat, Efe’nin okuluna giderek annesi Zeynep’e durumu açıklamaya çalıştı. Sedat ve Zeynep okulda Efe’yi ararken küçük çocuk bu sırada okuldan kaçarak olayı anlatmak için karakola gitti. Efe’nin karakola gittiğini öğrenen Zeynep burada çocuğundan neler olduğunu öğrenmeye çalışırken Sedat komiser, Efe’yi sakinleştirmeye çalıştı ve Efe’yle konuşmak için pedagog Demet’ten destek istedi.

Oğlum'un ikinci bölümünde sürpriz isim! Nazan Kesal dizinin kadrosuna katıldı - Resim : 4

 

 

 

Oğlum'un ikinci bölümünde sürpriz isim! Nazan Kesal dizinin kadrosuna katıldı ile ilgili etiketler Songül Öden Canan Ergüder Kubilay Aka Nazan Kesal Perma Canan oğlum nihal yalçın feyyaz duman timur acar Serhat Teoman Tuğçe Açıkgöz Metehan Parıltı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.