Oğlum Dizisinin Sonu Şimdiden Belli Oldu! İpuçları Arka Arkaya Geldi!

Oğlum dizisi ilk bölümüyle fırtınalar kopardı. 'Suçlu Çocuk yoktur, suça itilen çocuk vardır' mesajıyla yayın hayatına başlayan dizinin ilk bölümüne Kaan'ın ölümü damga vurdu. 1993 yılında işlenen James Bulger cinayetinden esinlenen dizinin sonu da şimdiden belli oldu.

Oğlum dizisinin sonu ile ilgili çarpıcı yorumlar peşpeşe geldi. Show TV'nin yeni dizisi Oğlum ilk bölümüyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. İlgi çekici konusu ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ile sosyal medyada da çok konuşulan Oğlum dizisinin sonunda ne oluyor? Oğlum Dizisinin Sonu Şimdiden Belli Oldu! İpuçları Arka Arkaya Geldi!

Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Songül Öden, Feyyaz Duman, Kubilay Aka ve Tuğçe Açıkgöz gibi oyuncuların yer aldığı Oğlum dizisi aslında bir cinayetten uyarlama. 1993 yılında İngiltere'de işlenen ve tüm dünyayı şoka sokan James Bulger cinayeti Oğlum dizisinde de kullanılıyor.

Oğlum Dizisinin Sonunda Ne Oluyor?

Oğlum Dizisinin sonuna dair yorumlardan başka dizinin dram dolu hikayesi de sosyal medya kullanıcılarının dilindeydi. Birçok yorumda Oğlum dizisinin 'Tüm zamanların en acıklı hikayesi', 'Ağlamaktan içim çekildi' yorumları yapıldı.

Oğlum Dizisinin Sonu Şimdiden Belli Oldu! İpuçları Arka Arkaya Geldi!

Oğlum dizisi hem hikayesiyle hem de güçlü oyunculuklarıyla çok büyük ilgi çekti. Her ne kadar reytinglerde ortalamanın altında puan alsa ve sıralamaya dokuzuncu olarak girse de dizinin önümüzdeki günlerde izleyici kitlesini artıracağı tahmin ediliyor.

 

 

 

 

Oğlum Dizisinin Sonu Şimdiden Belli Oldu! İpuçları Arka Arkaya Geldi! ile ilgili etiketler oğlum dizisinin sonu Oğlum dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.