Oğlum Dizisinin Final Kararı Kimsenin İçine Sinmeyecek! Bu Kadro Bir Daha Zor Gelir!

Oğlum dizisi final kararı aldı. Show TV'nin büyük bir bekletiyle ekrana getirdiği dizi için yolun sonu göründü. Ağır dram hikayesiyle dikkat çeken Oğlum dizisi neden final yapıyor?

Show TV'nin Oğlum dizisi için final kararı alması merakı daha da artırdı. İlk bölümlerinde izleyiciyi heyecanlandıran bir yapım olarka dikkat çeken Oğlum dizisi beklenen ilgiyi görmedi.

Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman ve Serhat Teoman gibi isimleri bir araya getiren Oğlum Dizisinin hikayesi de ilginçti. Ancak beklenen ilgiyi görmeyen yapım final kararı aldı.

OĞLUM DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Oğlum dizisi neden final yapıyor sorusu da yanıtını bulmuş oldu. Kanalın bu kadro bir dasha zor gelir dediği Oğlum dizisinin finali kimsenin içine sinmeyecek.

Oğlum Dizisinin Final Kararı Kimsenin İçine Sinmeyecek! Bu Kadro Bir Daha Zor Gelir!

Beklenen çıkışı yapamayan dizide oyunculuklar ne kadar etkileyici olsa da hikayesi de bir o kadar güçlü bulunsa da Oğlum dizisi, Çarşamba akşamları yayınlanan diziler arasında kendisine hakettiği yeri bulamadı!

Belli bir izleyici kitlesi olsa da ortalamanın altında reytingler alan Oğlum dizisi için kanal kararını verdi. Şimdilik dizinin kaç bölüm sonra final yapacağı netleşmiş değil. Fakat 2. sezonda devam etmeyeceği belli. Dizinin muhtemel finali ise Mayıs ayında.

Oğlum Dizisinin Final Kararı Kimsenin İçine Sinmeyecek! Bu Kadro Bir Daha Zor Gelir! ile ilgili etiketler oğlum dizisi neden final yapıyor oğlum final neden
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.