Oğlum dizisinin Bulut'u Kubilay Aka'nın zor anları... İmdadına köylüler koştu

Show TV'nin yeni sezon dizisi Oğlum'da Bulut karakterini canlandıran 26 yaşındaki oyuncu Kubilay Aka, arkadaşlarıyla birlikte kamp yapmak için gittiği Bolu tatilinde zor anlar yaşadı. Hava soğuyunca çadırının önünde ateş yakmak isteyen Aka ve arkadaşları karlı havada odun bulmakta zorlanınca yardımlarına ise köylüler koştu.

Daha önce ses getiren Cam Tavanlar, Aşk 101, Vatanım Sensin, Çukur gibi yapımlarda rol alan Kubilay Aka, Show TV'de ekrana gelen, Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı, Emir Kaan Özkan gibi isimlerin rol aldığı 'Oğlum' dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkan Kubilay Aka'nın tatil kaçamağı maceralı bitti.


Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Bolu Göynük’te arkadaşlarıyla kamp yapan genç oyuncu Kubilay Aka, kar altında odun bulmakta zorlanınca yardımına köylüler yetişti.

Oğlum dizisinin Bulut'u Kubilay Aka'nın zor anları... İmdadına köylüler koştu


Bu sezon “Oğlum” dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu, setten fırsat buluca dinlenmek için hafta sonunu yakın arkadaşlarıyla birlikte soluğu Bolu’nun Göynük ilçesinde aldı. Hafta sonunu Bolu'da geçiren doğa aşığı Kubilay Aka, çadır kurarak kamp yaptı.

Oğlum dizisinin Bulut'u Kubilay Aka'nın zor anları... İmdadına köylüler koştu - Resim : 2


KARIN ALTINDA ODUN BULMAKTA ZORLANDILAR

Gece saatlerinde hava eksi 8 dereceye kadar düşünce Aka ve arkadaşları yoğun karın altında odun bulmakta oldukça zorlandı. Köylülerin yardıma koştuğu arkadaşlar, onların verdiği odun ve yaktıkları ateş sayesinde üşümekten kurtuldu.

Oğlum dizisinin Bulut'u Kubilay Aka'nın zor anları... İmdadına köylüler koştu - Resim : 3

 

Oğlum dizisinin Bulut'u Kubilay Aka'nın zor anları... İmdadına köylüler koştu ile ilgili etiketler Kubilay Aka Bolu kamp karlı hava çadır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.