Oğlum Dizisinde On Bölümlük Cinnet Son Buldu! Kaan'ın Katili İfşa Oldu!

Oğlum 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Oğlum son bölümüyle heyecanı bir kat daha artırdı. İlk on bölümde Kaan'ın katilinin sürekli değişmesi izleyiciyi de sıkarken dizinin yeni bölümünde sır ifşa oluyor. Oğlum Dizisinde On Bölümdür Katil Değişiyor Ancak Bu Kez Sır İfşa Oldu!

Her bölümü ile Kaan'ın katilinin belli olmasını bekleyen Oğlum dizisi izleyenleri artık finale çok yakın. Oğlum 11. bölüm fragmanı heyecanı bir kat daha artırdı. Başrollerinde Feyyaz Duman, Nihal Yalçın ve Songül Öden'in rol aldığı dizinin son bölümü bu akşam yayınlandı. Oğlum Dizisinde On Bölümlük Cinnet Son Buldu! Kaan'ın Katili İfşa Oldu! İşte Oğlum yeni bölüm fragmanı...

Kaan'ı Tuğrul öldürmedi diyen binlerce Oğlum dizisi izleyeni olsa da henüz sonuç belli olmadı. İlk on bölümü ile katilin isminin sırrını vermeyen Oğlum dizisi yeni bölümde neler olacak?

Oğlum Dizisinde On Bölümlük Cinnet Son Buldu! Kaan'ın Katili İfşa Oldu!

Oğlum Dizisinde On Bölümlük Cinnet Son Buldu! Kaan'ın Katili İfşa Oldu!

Dizinin yeni bölüm fragmanında Tuğrul'un görülmeyeşi izleyiciyi üzse de senaristin ters köşe ihtimali yapma konusunda herkes hemfikir. Kaan'ın katilinin Tuğrul olmadığı aşikar. Ancak kim?

Oğlum 11. bölüm gelecek Çarşamba Kanal D ekranlarında olacak.

Oğlum Dizisinde On Bölümlük Cinnet Son Buldu! Kaan'ın Katili İfşa Oldu! ile ilgili etiketler Oğlum dizisi kaan'ın katili nihal yalçın feyyaz duman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.