Oğlu Ahmet Tatlıses'in ardından İbrahim Tatlıses'e bir şok da ilk eşi Adalet Sara'dan

Bir süredir ailesiyle yaşadığı problemler ve oğlu Ahmet Tatlıses ile ilk eşi Adalet Sara hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündem olan İbrahim Tatlıses büyük bir şok yaşadı. Adalet Sara, hakkında ağır ifadeler kullanan eski eşi İbrahim Tatlıses'e hakaret davası açtı.

İlk eşi Adalet Sara ve Adalet Sara'dan dünyaya gelen oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı polemiklerle gündem olan İbrahim Tatlıses bir dava şoku daha yaşadı. 7 çocuk ve 9 torun sahibi İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olmuş ve eski eşi Adalat Sara ile oğlu Ahmet Tatlıses ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Ahmet Tatlıses de “Akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim var” diyerek kendisine suçlamlarda bulunan babasına vasi atanması için dava açmıştı.

ADALET SARA, İBRAHİM TATLISES'E DAVA AÇTI

Ahmet Tatlıses'in ardından Adalet Sara da İbrahim Tatlıses'e dava açtı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’e ilk eşi Adalet Durak tarafından hakaret davası açıldığını duyurdu.


İbrahim Tatlıses’e oğlu Ahmet Tatlıses’ten sonra ilk eşi Adalet Durak tarafından da hakaret davası açıldığı öğrenildi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, hakaret davası ile ilgili bilgileri ve oğlu Ahmet Tatlıses’in açtığı dava sonrası ise ortaya çıkan şoke eden detayları yazdı.

Oğlu Ahmet Tatlıses'in ardından İbrahim Tatlıses'e bir şok da ilk eşi Adalet Sara'dan


CANLI YAYINDAKİ AÇIKLAMALARI ADALET SARA'YI KIZDIRDI

“Değerli sanatçımız İbrahim Tatlıses’e, Oğlu Ahmet Tatlıses'ten sonra şimdi de eski eşi Adalet Durak tarafından hakaret davası açıldı. Adalet Hanım, Şanlıurfa Adliyesi’ne giderek kendisine canlı yayında alenen hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtı. Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığına verilen dilekçede, İbrahim Tatlıses’in Adalet Durak’ı giymiş olduğu kıyafetinden dolayı karayılan ve inancından dolayı büyücülükle itham ettiği yer aldı.”

 

İBRAHİM TATLISES'İN MİLYONLARCA LİRALIK BORCU ORTAYA ÇIKTI

Onur Akay ayrıca İbrahim Tatlıses’in vergi ve icra borçlarının ortaya çıktığını da iddia etti. Akay yazısında şu ifadeleri kullandı: “Ahmet Tatlıses tarafından babası İbrahim Tatlıses’e açılan vasi davası sonrası, İbrahim Tatlıses'in milyonlarca liralık vergi ve icra borçlarının olduğu ortaya çıktı. Yüklü miktarlarda vergi ve icra borçları olan İbrahim Bey’in adına kayıtlı hiç bir aracı hacizden dolayı trafiğe bile çıkamıyor. Ayrıca tüm taşınır ve taşınmaz mal varlıklarının üzerinde hacizler var.”

Oğlu Ahmet Tatlıses'in ardından İbrahim Tatlıses'e bir şok da ilk eşi Adalet Sara'dan - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Tatlıses, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programının canlı yayınına telefonla bağlanmış ve ailesi hakkında şoke eden ifadelerde bulunmuştu. Programda isyan eden ünlü türkücü, oğlu Ahmet Tatlıses ile ilgili iddialarda bulunmuştu: ''Ben vuruldum hastanedeyim, nereye gitti biliyor musunuz? Şirkete gidip kasayı boşalttı. İdo, Melekk, Dila diğer çocuklarım bunu niye yapmıyor? Niye direkt kasaya gidiyor? Hep içime attığım için ellerim kaşınıyor, bu haldeyim. Adalet Hanım'ın oturması için ev yaptım. Helal hoş olsun. 3 bin lira para veriyorum. Yeter yeter. Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler. Ben burada çekirdek ailemi kurmuş evleniyordum. Ben bunlara ne yapacağımı biliyorum. Bütün her şeyimi Mehmetçik Vakfı'na vereceğim.''

Oğlu Ahmet Tatlıses'in ardından İbrahim Tatlıses'e bir şok da ilk eşi Adalet Sara'dan ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses dava mahkeme Adalet Sara ahmet tatlıses hakaret davası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.