Ofsayt verilmese Muslera sarı kart mı görecekti?

Fanatik gazetesi yazarı Deniz Çoban, Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray maçındaki kritik pozisyonları değerlendirdi.

Eski hakem Deniz Çoban, Alanyaspor-Galatasaray maçındaki kritik pozisyonları Fanatik gazetesindeki köşesinde değerlendirdi.

İşte o yazı...

Dünkü maçta hakem ekibi iki kritik pozisyonla karşılaştı. İlki Alanyaspor lehine verilen penaltı idi. Serdar Aziz rakibinin arkasında kalmasına rağmen topa vurmak için ayağını savurdu ancak topa vuramadı. Savurduğu ayağının sağ üst baldırıyla da rakibini dağıttı. Dolayısıyla penaltı kararı doğruydu.

Bir diğer kritik karar ise Alanyaspor atağında Dauglas’a kalkan ofsayt bayrağıydı. Pozisyonun devamında Dauglas’ı Muslera ceza sahasında düşürdü. Ofsayt bayrağı kalkmamış olsa, hakem bu harekete penaltı düdüğü çalmalıydı.

Ofsayt pozisyonu çok kritikti ve bence pozisyonda ofsayt yoktu. Burada bayrak kalkmamış olsa ve hakem penaltı düdüğünü çalsa, Muslera sarı kart görecekti. Kırmızı olmazdı. Çünkü değişen kurallara göre, penaltı verildiğinde topla oynama niyetiyle yapılan müdahalelerde artık kırmızı değil sarı kart gösteriliyor.

Ofsayt verilmese Muslera sarı kart mı görecekti? ile ilgili etiketler Galatasaray deniz çoban Muslera penaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.