Ödüllü oyuncu, Vatanım Sensin kadrosunda!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin'de flaş transfer. Başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar Vecihi Hürkuş karakterine hayat verecek.

Kanal D’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel yaptığı, her Perşembe akşamı beğeni ile izlenen dizisi Vatanım Sensin’in kadrosuna Ahmet Rıfat Şungar dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide 'Vecihi Hürkuş' karakterini canlandıracak.

GÖZÜPEK BİR TAYYARECİ...

Ahmet Rıfat Şungar’ın hayat vereceği Vecihi Hürkuş; henüz 16 yaşında gönüllü olarak Balkan Harbi'ne katılmış bir nefer, pilot olarak ilk uçuşunu 20'sinde gerçekleştirmiş gözüpek bir tayyareci, Rusların elinde tutulduğu Nargin Adası'ndan yüzerek kurtulmuş yılmaz bir asker ve Kurtuluş Savaşı’nın ilk ve son uçuşunu yapan İstiklal madalyalı korkusuz bir kahraman.

65e75b7a-7b94-4aec-aecb-8c8ef4ff6df9

İlk görüşte deli denecek dâhiliği, fen bilimine ve makinalara hayranlığı, çocuksu merakı ile Vecihi Hürkuş’un, Yakup’la gerçekleşecek didişmeli ancak eğlenceli dostluğu izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile izlenecek.

6913b39b-a835-4e78-aa93-3966c07a0c82

Ödüllü oyuncu, Vatanım Sensin kadrosunda! ile ilgili etiketler Vatanım Sensin vecihi hürkuş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.