ODTÜ’lü öğrenciler ölümden döndü

Büyükada'da eğitim kampında bulunan ODTÜ’lü öğrencilerin kullandığı yelkenli, Marmara Denizi açıklarında rüzgarın tersten vurması sonucu devrildi. Öğrencilerin boğulmaktan son anda kurtulduğu o anlar kameralara yansıdı.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencileri bir süre önce Büyükada'ya gelerek kamp yapmaya başladı. Kampta denizcilik eğitim alan gençler, kıyıdan yelkenli bir tekneye binerek açıldı. Gençler birkaç mil kat ettikten sonra adanın açıklarında rüzgar yelkenliye tersten vurdu. Rüzgarın şiddetiyle teknenin yelkeni devrildi.

BOĞULMAKTAN KURTULDU
Yelkeni halatla tutan genç öğrenci ise havalanarak denize uçtu. Korku dolu anların yaşandığı olayda, gençlerden birinin kolu da teknenin halatına sıkıştı. Eğitmenin yardımıyla saniyeler sonra kolunu sıkıştığı yerden kurtaran genç, boğulmaktan son anda kurtuldu. Genç öğrenciler ardından denize dalarak tekneden uzaklaştı.

ODTÜ’lü öğrenciler ölümden döndü ile ilgili etiketler ODTÜ Büyükada Marmara
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.