ODTÜ'de skandal! Teröristin fotoğrafını taşıyıp, PKK sloganları attılar

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde her yıl düzenlenen Devrim Yürüyüşü etkinliğinde terör propagandası yapıldı. Terör örgütü PKK yanlıları, örgüt kurucuları arasında yer alan terörist Mazlum Doğan'ın fotoğrafı ile kampüs içinde yürüyerek sloganlar attı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ), her yıl Devrim Yürüyüşü adı altında düzenlenen etkinlik skandal görüntülere sahne oldu.

ODTÜ'deki PKK sempatizanları, kampüsteki yürüyüşü terör örgütü propagandasına çevirdi. Ellerinde PKK afişleri ve örgüt kurucuları arasında yer alan terörist Mazlum Doğan'ın fotoğrafı ile kampüs içinde yürüyerek sözde Kürdistan ve örgütle ilgili sloganlar attı.

ODTÜ'de skandal! Teröristin fotoğrafını taşıyıp, PKK sloganları attılar ile ilgili etiketler ODTÜ PKK Orta Doğu Teknik Üniversitesi slogan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.