'OdaTV her fırsatta Türk ordusuna vuruyor!'

Son dönemde yaşanan gelişmeleri OdaTV'ye verdiği röportajda değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Akit TV ile olan ilişkisinin sorulması üzerine "Akit TV PKK'ya karşı, FETÖ'ye karşı mevzileniyor ama OdaTV eline geçtiği her fırsatta Türk ordusuna vuruyor." cevabını verdi

Doğu Perinçek, son dönemde yaşanan gelişmeleri OdaTV'ye değerlendirdi. CHP ve İYİ Parti'yi ABD'ye teslim olmakla suçlayan Perinçek, Vatan Partisi'nin MHP ve AK Parti'yle beraber Türkiye gemisinde olduğunu söyledi. 

"ÇOK DOĞRU BİR İŞ YAPTIM"

Perinçek, "Apo'dan çiçek aldığınız için hiç pişman oldunuz mu?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Hayır. Çok doğru bir şey yaptım. Mesele çiçek alma meselesi değil. Abdullah Öcalan yakalandığında 'Perinçek bana geldi. ABD ve İsrail'le beraber olma. Silahları bırak ve Türkiye'nin bütünlüğü içinde yer al' dedi. Ben orada çok doğru bir iş yaptım. Onu yapmasaydım içimde ukde kalırdı. Herkesle görüşürüm. Trump'la da görüşürüm. Düşmanla da görüşürüm. Herkesle görüşürüm"

"AKİT TV, ODATV'YE GÖRE DAHA TÜRKİYE SAFINDA"

'Akit TV ile olan hukukunuzdan bahseder misiniz?' sorusuna "Benim için Akit TV ile OdaTV arasında fark yok."  cevabını veren Perinçek, "Akit TV PKK'ya karşı, FETÖ'ye karşı mevzileniyor ama OdaTV eline geçtiği her fırsatta Türk ordusuna vuruyor. Akit TV, OdaTV'ye göre daha Türkiye safında" ifadelerini kullandı.

Röportajın tamamı:

'OdaTV her fırsatta Türk ordusuna vuruyor!' ile ilgili etiketler AK Parti CHP İYİ Parti Doğu Perinçek OdaTV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.