ODATV Ekrem İmamoğlu'nu zorlayan muhabiri parayla susturmaya çalıştı!

Ekrem İmamoğlu'nun basın toplantılarında sorduğu sorularla gündem olan Ulusal Kanal Muhabiri Ülkühan Doğanbey'e, Soner Yalçın'ın transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

Ulusal Kanal muhabiri Ülkühan Doğanbey'in soruları, İmamoğlu'nu sorduğu sorularla gündem olmuştu. Devreye İBB reklamı alan ve İmamoğlu yanlısı tutumuyla bilinen Oda TV girdi, yüksek maaş ve 'yükselme' teklifinde bulundu. Soner Yalçın, 'Biz de o yollardan geçtik, oradan çık.’ dedi.

İBB yönetimine yakınlığıyla bilinen, Soner Yalçın'ın haber sitesi Oda TV'den ilginç bir çıkış geldi. Sitelerinde İmamoğlu aleyhine haberlere yer vermekte imtina eden site, İmamoğlu'nu sorduğu sorularla terleten Doğanbey'e yüksek ücretli ve tüm imkanlarının sağlanacağı bir iş teklifi yaptı iddia edildi.

'TÜM ŞARTLARINI KABUL EDERİZ'

Ülkühan Doğanbey, teklifleri şöyle anlattı:

“Türk milleti adına, Türk milletinden gizlenenleri düzenlediği basın toplantılarında İmamoğlu’na sorduk… Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, bu sürecin ardından beni aradı. Takip ettiklerini söyledi ve tebrik etti. Görüşmek istediklerini söyledi. Özçelik, birlikte çalışmak istediklerini, bu teklifin Soner Yalçın’dan geldiğini söyledi. Özçelik ‘Tüm şartlarını söyle, hepsini kabul ederiz, hemen başlarsın. Orada kazandığının çok çok üstünde kazanırsın, en düşük 20 bin ile başlarsın yol ve yemek de veriyoruz’ dedi. Maaşla ikna edemeyeceklerini anlayınca kariyer teklifi yaptı ‘Kalıbına sığmayan bir gazetecisin, televizyonda sosyal medyada seni görüyoruz, orada olduğun yerde sayma, buralardan yükselirsin. Burada daha özgür bir gazetecilik var. Biz ilk teklif vereniz ama başka teklifler de olur sen bir düşün.’ dedi. Özçelik’e ‘Ben Aydınlıkçıyım, para veya kariyer için mücadele etmiyorum, inandığım şey için ve Türkiye için bu mesleği yapıyorum.’ dedim kısaca ve teklifi tereddütsüz reddettim. Can Özçelik’e ‘neden bu ısrarınız’ diye sordum ‘Soner Yalçın çok iyi bir patrondur, seni de çok takdir etmiş, soru sorma tarzını çok beğenmiş’ dedi.”

ODATV Ekrem İmamoğlu'nu zorlayan muhabiri parayla susturmaya çalıştı! ile ilgili etiketler OdaTV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.