Ocak ayının en çok dinlenen sanatçıları belli oldu! Zirveye bakın kim yerleşti

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’da ocak ayının en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları açıklandı. Semicenk iki kategoride de zirveye yerleşti.

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’da ocak ayının en çok dinlenenleri açıklandı. Yerli sanatçılar listesinde pop müziğin sevilen ismi Semicenk zirvede yer alırken, yerli albümler sıralamasında ise yine Semicenk’in Karışık Kaset albümü ilk sıraya yerleşti. Yabancı sanatçılar kategorisinde ise Taylor Swift ocak ayının şampiyonu oldu.

Türk Telekom’un güncel ve zengin müzik arşiviyle beğeni toplayan müzik platformu Muud’da ocak ayının en çok dinlenen isimleri ve albüm listeleri belli oldu. Platformda yerli sanatçılar listesinde ilk sırada pop müziğin sevilen isimlerinden Semicenk yer aldı.

SEMİCENK ZİRVEDE!

Yerli single kategorisinde KÖFN’ün, Simge ile beraber seslendirdiği Yakışıklı parçası ilk sırada yer aldı. Her listede zirveyi taşıyan Semicenk’in Karışık Kaset albümü, ocak ayında yerli albüm kategorisinde zirveye yerleşti. 

Ocak ayının en çok dinlenen sanatçıları belli oldu! Zirveye bakın kim yerleşti

TAYLOR SWİFT ZİRVEYE YERLEŞTİ!

Yabancı single kategorisinde Rema & Selena Gomez - Calm Down parçası ile ilk sırada yer aldı.

Ocak ayının en çok dinlenen sanatçıları belli oldu! Zirveye bakın kim yerleşti - Resim : 2

Bunun yanı sıra ocak ayında Taylor Swift, yabancı sanatçılar kategorisinde de zirvenin sahibi oldu. ‘The Weeknd’in ‘The Highlights’ albümü ise yabancı albümler listesinde en çok dinlenen albüm olarak listeye adını yazdırdı.

Ocak ayının en çok dinlenen sanatçıları belli oldu! Zirveye bakın kim yerleşti - Resim : 3

Ocak ayının en çok dinlenen sanatçıları belli oldu! Zirveye bakın kim yerleşti ile ilgili etiketler Taylor Swift Selena Gomez
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.