O yüzbaşının cenazesini ailesi istemedi!

Muhtarı öldüren yüzbaşının cenazesini ailesi istemedi!

Acıbadem Mahallesi Muhtarı Mete Sertbaş'ı öldüren ve sonrasında operasyon sonucu öldürülen Yüzbaşı Mehmet Karabekir'in cenazesini ailesi istemedi.
Darbe girişimi sırasında sokağa çıkan vatandaşlardan biri olan Acıbadem Mahallesi Muhtarı Mete Sertbaş'ı öldüren darbeci Yüzbaşı Mehmet Karabekir, özel harekât polisleri tarafından ölü ele geçirilmişti.
Trabzonlu olan Karabekir'in ailesi darbeci oğullarının cenazesini kabul etmeyerek "Biz aile olarak bunu asla desteklemiyoruz" dedi.'


CENAZESİNİ İSTEMİYORUZ'

Darbeci Yüzbaşı Mehmet Karabekir'in kardeşi Murat Karabekir ailelerinden böyle biri çıktığı için büyük üzüntü içinde olduklarını söyledi. Mehmet Karabekir'in cenazesini dahi istemediklerini belirten Murat Karabekir ''Bu yapılan malûm saldırılara bizim de ailemizden katılan bir şerefsiz olmuştur. Bunu değiştirme şansımız ne yazık ki yok. Biz aile olarak bunu asla desteklemiyoruz. Sonuna kadar reddediyoruz. Varsa cenazesini de istemiyoruz. Bütün insanlar gibi biz de bu durumdan üzgünüz'' dedi.

O yüzbaşının cenazesini ailesi istemedi! ile ilgili etiketler Mete Sertbaş Mehmet Karabekir darbe girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.