O ünlü oyuncu İzzet Altınmeşe'nin oğlu çıktı!

Şu sıralar 'Aslan Ailem' dizisiyle ekranlarda olan, birçok dizide görmeye aşina olduğumuz Fırat Altunmeşe'nin, ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'nin oğlu olduğu ortaya çıktı.

Yakışıklılığı ile genç kızların beğenisini kazanan genç oyuncu Fırat Altunmeşe ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'nin oğlu çıktı.

İzzet Altınmeşe'nin gözlerden uzak büyüttüğü oğlu Fırat, Sinema Televizyon bölümü okusa da 2 sene sonunda okulu bırakıp oyuncu oldu. Aslında onu hepimiz tanısak da ünlü türkücünün oğlu olduğunu bilmiyorduk.

KAÇAK GELİNLER DİZİSİYLE TANINMIŞTI

Şu sıralar TRT 1 ekranlarına gelen 'Aslan Ailem' dizisiyle ekranlara gelen Fırat Altunmeşe, ilk olarak Kaçak Gelinler dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti

genc-kizlarin-yeni-sevgilisi-firat-altinmese-10454431_3991_m

genc-kizlarin-yeni-sevgilisi-firat-altunmese-10454431_4488_m

O ünlü oyuncu İzzet Altınmeşe'nin oğlu çıktı! ile ilgili etiketler İzzet Altınmeşe oğlu fırat altınmeşe aslan ailem babası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.