O sözler O Ses Türkiye'ye damga vurdu!

Yeni sezona bomba gibi başlayan O Ses Türkiye’de ‘jüri bloklama’ butonu jüriler arasında renkli anlara sahne oldu. Jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk’ün bloklama butonuyla ilgili ilginç yorumu ise dikkat çekti.

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye'ye bu sene getirilen 'jüri bloklama' butonu renkli görüntülere sahne oldu.

'SANA NE!'

Sahnede performans sergileyen bir yarışmacı, Hadise ve Seda Sayan'ı döndürdü. Yarışmacıyı kendi takımına almak isteyen Seda Sayan, "İlk ben döndüm" diyerek yarışmacıyı ikna etmeye çalıştı. Devreye giren Beyazıt Öztürk ise "Hadise önce döndü" dedi. Beyaz'ın sözlerine üzerine Seda Sayan, "Sana ne!" şeklinde esprili bir karşılık verdi.

O sözler O Ses Türkiye'ye damga vurdu!

'BLOKLAMA AHLAKİ SİSTEMİMİ YIKTI'

Seda Sayan'ın çıkışı ardından Beyazıt Öztürk, "Bir gün bunun benim başıma geleceğini biliyor olmam lazımdı. Bu bloklar programa dahil oldu, benim bütün ahlaki sistemim yıkıldı. Şu andan itibaren kimseyi tanımam" ifadelerini kullandı.

O sözler O Ses Türkiye'ye damga vurdu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hadise TV8 Seda Sayan O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.